Güzellik & Bakım Boyunuzdan ve kilonuzdan memnun musuuunuz? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düzenli bir şekilde spor yapıyorsun musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Boyunuzdan ve kilonuzdan memnun musuuunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet memnunum ama boyumun biraz daha artması gerek 1,87 veya 1,88 gibi bir şey 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl düzenli spor yapmıyorum ama 175 boyum 81 kilom , önce 80 sonra 75 kiloya inmek istiyorum 0 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Memnunum şükür 1 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Hangi mankenlik ajansındasın Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Boyum evet, kilo versem iyi olacak 1 11 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kilonda güzel kafaya takılacak bi kilon yok bence Yorumla zar46 +1 yıl Nerden biliyorsun 🙄🙄 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Tahmin ettim sadece 6. Hissim kuvvetli Yorumla zar46 +1 yıl Teşekkürler 👍😅 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık aslan parçası 😁 Yorumla zar46 +1 yıl Herşeyini degistirmişsin tanıyamadım 🤦🏻♀️ Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Olsun ben senin verdiğin tepkilerine alıştım artıkın 😁😁 Yorumla zar46 +1 yıl Aşırı mı tepkilerim 🙄🙄 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Biraz abarttın sanki 🙂 Yorumla zar46 +1 yıl Tepkilerim hep abartılıdır benim , duygularımın ortası yok, ya çok yüksek ya çok düşük 🙈 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Canın sağolsun 🙂 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kilo versem iyi olur. Su anki halim de iyi. 0 21 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kaç kilosun Yorumla AltınYaprakS +1 yıl 73 falan berhalde. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kaç olmak istiyorum Yorumla AltınYaprakS +1 yıl 62 falan. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Düzenli yürüyüş yapıyor musun Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hayir. Yuruyusle olacak is degil zaten yemeyi azaltmak lazim. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Diyet ekmeği denemelisib Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hic oyle şeylerle vakit kaybetmem. Diyet oyle yapilmaz. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Nasıl yapılıyormuş diye söyle bakayım Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Normal insanlar nasil yiyorsa oyle yiyerek. Normalde kimse diyet ekmek yemez o yuzden kilo verme amacli boyle işlere girismek ancak kisa vadede zorladığın kadar gider. Yediklerini dengelemek bu isin sırrı. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl anladım bana bi dıyet programı yazarmısın? Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Ben diyetisyen degilim. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl herşeyyi çok biliyorsun bunuda bilirsin Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Dedigin gibi degil oyle isler. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl nasılmış işler anlatta öğrenelim kral Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Isin inceliklerini sen arastir, hangisi sana uygunsa onu uygula biz ne bilelim? Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl :D ulan ne adamsın be peki öyle yaparım :D Yorumla AltınYaprakS +1 yıl De get. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Sen bana mı dedin bu kelimeyi? Yorumla AltınYaprakS +1 yıl He sana dedim. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Utanmadın mı o kelimeyi söylerken Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet memnunum ✌🏻 2 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Sende çok zayıfsın ya Yorumla seyda028 +1 yıl Yoo dglm Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Öylesin ama kanka Yorumla seyda028 +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Noldu Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Nayiirrr xvhfghgghgh 1 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden sorun ne Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Hiiiic Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden peki Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Saneneeekkk Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Okkk Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisi de değil maalesef kskd 1 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden ki sorun ne Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Evet yeterince 1 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Ppdeki sen değilsin kızım Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 972 cevap paylaştı. Memnunum 1 0 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben memnunum 1 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Belli maşallah Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İdare eder işte 1 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Ankaralı hoş geldin Yorumla Nehir006 +1 yıl Değilim Ankaralı sabır 😄 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Mersin miydi 😁😁 Yorumla Nehir006 +1 yıl Yok izmirdi 🤣 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Heee İzmirli 😁😁 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Memnunum
Evet memnunum ama boyumun biraz daha artması gerek 1,87 veya 1,88 gibi bir şey
düzenli spor yapmıyorum ama 175 boyum 81 kilom , önce 80 sonra 75 kiloya inmek istiyorum
Memnunum şükür
Hangi mankenlik ajansındasın
Boyum evet, kilo versem iyi olacak
Kilonda güzel kafaya takılacak bi kilon yok bence
Nerden biliyorsun 🙄🙄
Tahmin ettim sadece 6. Hissim kuvvetli
Teşekkürler 👍😅
Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık aslan parçası 😁
Herşeyini degistirmişsin tanıyamadım 🤦🏻♀️
Olsun ben senin verdiğin tepkilerine alıştım artıkın 😁😁
Aşırı mı tepkilerim 🙄🙄
Biraz abarttın sanki 🙂
Tepkilerim hep abartılıdır benim , duygularımın ortası yok, ya çok yüksek ya çok düşük 🙈
Canın sağolsun 🙂
Kilo versem iyi olur. Su anki halim de iyi.
Kaç kilosun
73 falan berhalde.
Kaç olmak istiyorum
62 falan.
Düzenli yürüyüş yapıyor musun
Hayir. Yuruyusle olacak is degil zaten yemeyi azaltmak lazim.
Diyet ekmeği denemelisib
Hic oyle şeylerle vakit kaybetmem. Diyet oyle yapilmaz.
Nasıl yapılıyormuş diye söyle bakayım
Normal insanlar nasil yiyorsa oyle yiyerek. Normalde kimse diyet ekmek yemez o yuzden kilo verme amacli boyle işlere girismek ancak kisa vadede zorladığın kadar gider. Yediklerini dengelemek bu isin sırrı.
anladım bana bi dıyet programı yazarmısın?
Ben diyetisyen degilim.
herşeyyi çok biliyorsun bunuda bilirsin
Dedigin gibi degil oyle isler.
nasılmış işler anlatta öğrenelim kral
Isin inceliklerini sen arastir, hangisi sana uygunsa onu uygula biz ne bilelim?
:D ulan ne adamsın be peki öyle yaparım :D
De get.
Sen bana mı dedin bu kelimeyi?
He sana dedim.
Utanmadın mı o kelimeyi söylerken
Evet memnunum ✌🏻
Sende çok zayıfsın ya
Yoo dglm
Öylesin ama kanka
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Noldu
Nayiirrr xvhfghgghgh