Bunun için bir çözümünüz var mıdır?
(midem agrıyor sürekli ama hiç geçmiyor.sanırım göbek kaydı gitti midenin üstüne)
(midem agrıyor sürekli ama hiç geçmiyor.sanırım göbek kaydı gitti midenin üstüne)
annem , ananem falan bahseder böyle eşim düştü diye. Daha sonra karnını birisi eşi yerine getiresiye kadar bastırarak ovar. Yerine geldikten sonra sabun koyup eşin kenarlarına belin etrafını iyice sararlar. Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla böyle bir çözüm yolun var.
bunu yaptım.ama yalnız oldugum için pek işe yaramadı.yapamadım sanırım
yüksek ihtimalle yapamadın. Kendi başına yapabileceğin bir yöntem değil zaten. Evde annen veya başka bir akraban varsa onlara yaptırmayı denemelisin.
hiç kimsem yok.malesef yapayalnız bıraktı beni herkes :(
Bu şekilde düşünürsen kendini daha çok üzersin. İstersen konuşalım biraz kendini iyi hissetmeni sağlamaya çalışabilirim , ne dersin
o şekilde düşünmüyorum.olanı söylüyorum.
aladım.
en
bende yok öyle bir şey. ağır bir cismin kaldırılması , rüzgar ve sıcaklık sebebiyle olur.
çözümü : masaj , kas gevşetici ilaçlar
teşekkür ederim
bişey yapmadım.nasıl olmuş anlamadım.günlerdir perişan oldum.daha dün farkettim bunu
inşallah geçer.saol tekrar
doktor gördü anlamadı.bu zamanda doktorlar anlamıyo bu tarz şeyleri malesef.
bilm, iyorum.ben mide şikayetiyle gittim.zaten eş de midenin oldugu yere kaymış.muayene etti.sonuç:endoskopi yapılsın dedi
daha endoskopi yapılmadı.cumaya yapılacak.belki de o muayene ederken kaydırdı.bilmiyorum ki :(
Rica.idare eder
Yıllar önce benim annem de yaşamıştı o göbek düşüklüğü denen illeti. İşkence gibi bir ağrısı varmış. Ama nasıl düzeldi hatırlamıyorum üstünden yıllar geçti çünkü.
hem de ne işkence.ben çocukken sık sık olurdu.şimdi yine oldu.ben mide agrısı sanarken meger...
bende vardı bir ara hacamat falan diyodu çevremdekiler kaldı öyle. ağrısı bir süre sonra geçiyo
geçmiyo ya.günlerdir çekiyorum.daha dün farkettim.midenin üstünde oldugu için mide sanıyodum hatta.ama değil.öyle olsa o kadar mide ilacı kullandım hiç mi faydası olmaz.eşin yerine gelmesi gerek geçmesi için.
ben bir aya yakın çekmişimdir o ağrıyı şişkinlik falan varmı? çok kötüyse doktora gözük
doktora giittim.ama o bunula ilgili bşey farketmedi.elimle hissediyorum.sertlik ve şişlik tam midenin üstünde.kalp atışı gibi atıyor.masaj yaparken de agrıyor.mideden sanıyordum.hatta cuma günü de endoskopi yapılacak
Cevap
8Cevap
ya yorumlarına baktımda belli ki acı çekiyosun. hala buraya yazmak yerine neden doktora gitmiyosun. hey Allahım ya...
her şeyi çok birisiniz zaten!
neden öznyaregıyla yaklaşıyorsun?
dr a gittim.doktor anlamadı.ben de dün akşam farkettim.gerekeni vyapıyorum.belki daha farklı alternatifler bulurum diye de buraya soru açtım.
doktor anlamadı biz anlıcaz :)) ya ölcen hala buraya yazıyon. başka doktlra git allahaşkına ya :))
yahu dalga gecer gibi konuşma.bu sorun doktora gidilşmeden çözülebilen bişey.
yazma sinirlerimi bozma!!'
:))) iyi öl ağrıdan...
bunu yasamis biri olarak soylemeliyim ki cok zor, Allah herkese sifa versin google'a gobek kacigi icin dua yaz fototurk diye bir adresteki igne su olan duayi yap derim. Dini gorusunu bilmiyorum ama ben bunu oneririm. gecmis olsun simdidenn
Yerde ayağa kalkmadan takla atabiliyormusun. Bu sorununu çözebilir.
denerim :D
göbek kayma diye bir şey yok yanıyusa gastrit ya da ülser sorunun var özellikle aç karınla oluyusa
göbek kayma diye bişey MALESEF var.
göbek kaymasına su bardağına su doldur göbeğin üstüne koy fazla sıcak olmasın yanarsın:)
nasıl duracak dökülmeden?
ne kadar zaman kalacak?
sancı mideden sırta ve böbreklere vurma şeklinde
peki teşekkürler
inşallah işe yarar
peki yazarım.eic da seçerim :D
tamam inşallah geçer.Allah razı olsun
Geçmiş olsun. Hayır şükür hiç olmadı.
tesekkür ederim.inşallah da olmaz.çok kötü :(
Karaman'da biri bakıyor bende 7senedir sürüyo
Annen yapsın
ah annem yanımda olsa keşke :(