Bu nasıl iş ben anlamadım. Neden böyle oldu? Maske yasağı tamamen kalktı mı şimdi? 🤔
Evet 👍🏿
Hayır 👎🏿
Belli illerde kalktı 😷
Fikrim yok 🤷♀️
Başka şeyler yazayım 😄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maskesiz gezenleri videoya çekip cimer atıyorum. yeni hobim..
Biz 2 maske 1 peçete nefes alamayalım. onlar daire dışı dipdipe maskesiz eğlensin yok öyle dünya kıskanıyorum!.. Cimer güzel uygulama yükleyin..
Maske yasağı kalkmadı. Zaten yasak o ilin tamamında olmuyor. Belirli mahalle, cadde ve sokaklarda yasak. Nerelerde yasak olduğuna internetten bakabilirsin. Maske yasağı haftalarca devam eder.
İnsanlar kafasına göre takılıyor bence kalkmadı önlem almak şart ama insanlara bir şey denmiyor.
Cevap
15Cevap
Ama bizim insanimiz hastalik geçti saniyor aptallar 2 hafta sonrasin da kisitlamalar geldigi vakit annelerine babalarina burdan cok cok selam soyleyeceğim.
Yasak kalkmış gibi hareket ediyor insanlar dışarıda. Gerçekten akıllanmaz, söz dinlemez bir toplumumuz var ne yazık ki.
Salgın tamamiyle bitmiş değil tedbir açısından yine de takmak lazım
Umursuz insan sayısı çok fazla. Hayattan bezmişler ve/veya cehaletten bana bir şey olmaz diyorlar.
Maske yasağı kalmadı ama o kadar çok şerefsiz ve başkalarinin hayatını umursamayan hain varki
Kalkmadı da bizimkilerin maşallahı var bir birbirlerini yüzüne hapşurmuyorlar onu da yaparlar
şeker dağıtır gibi korona var semtte ama maske takan yok 🙄
Kararsızlar nasıloluyo maskeyi kesip yarısınımı takıyılar 😂
Çenesinde gezdiren tayfa 😂
😂😂😂😂
Bakıyorumda baya bir insan kullanmıyor. Ciddi Anlamda sıkıntılı bir durum.
Kalkmadi disariya çıkıyorsanız takin
Herkes kafasına göre vala
hayır bence kalmadı bir duralım daha.
Bayır Nolamaz 😉
Ben hicbir yerde biyerime bisey takmyorum
Maske kullanmak çok zor
Maske korumaz
Hayır kalkmadı
Dıkrım yok kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?