Bi arkadaş var şimdi kıskanır Hahaaa o kendini biliyor 😂
Maske kısmet kapatıyor mu?
Bi arkadaş var şimdi kıskanır Hahaaa o kendini biliyor 😂

Kapatıyor. Bir soruda görmüştüm. Maskesiyle gördüğü kızdan hoşlandığını ancak maskesini indirmesiyle aynı duyguları hissedemediğini söyleyen bir üye olmuştu. Maske güzellik katıyor demek ki. Fakat maskeyi çıkarınca kısmetin geri kaçıyor. Bazı insanlar maskeyle daha güzel/yakışıklı anlaşılan. Ancak büyüsü yüzünden indirene kadar sürüyor belli ki...
Ben genelde takmıyorum, zaten işyerinde odam ayrı olduğu için takmıyorum, işe de arabayla gidip geliyorum. Maske takınca rahatsız oluyorum, günde yarım saat takıyorum o bile rahatsız ediyor...
Kısmet konusuna gelince, sonuçta bir gözler görünüyor, arkadaşına hak verebilirim 🙂
Bana bi kız arkadaş " maske takınca acayip yakışıklı oluyorsun " demişti. Sen bi de beni gaz maskesiyle gör demiştim 😂
Kısmet açan ya da kapatan hiçbişey olduğunu düşünmüyorum. Dış görünüşün iyiyse seviliyorsun değilse sevilmiyorsun. Benim dış görünüşüm iyi diye hiç yalnız kalmadım hayatım boyunca. Kızlara kötü davranıyorum maço diyorlar , iyi davranıyorum romantik diyorlar. Hiçbişey yapmasam da numaramı alıp mesaj atıyorlar. Soğuk davranınca cool diyorlar , sıcak davranınca sempatik diyorlar. Ne yaparsam yapayım kızlar beni kötü göremiyor yani. Benim kısmetim mi açık? Yoo bildiğin yakışıklıyım diye böyle bu durum. Bana maço diyen kızlar diğerleri benim gibi davranınca hanzo diyorlar 😂😂

😂😂😂
Cevap
79Cevap
Evet, maske sadece yüzü değil kısmeti de kapatır
Hahah komik ya :D bencede kapatıyor olabilir
Arkadaşım maske takmadan önce çok kısmeti çıkıyormuydu..
Çıkarsın maskeyi o zamn 😅😅
Tamam düğününe davetiye bekleriz 😂😂
Düğün yakın zaten hissetim ben 😅😂
Artık 10 kişi bir çeyreğe ortak girer ona takarız 😅😅
Valla bana kalırsa tam tersi :D ahah yani kese kağıdı gibi düşünelim :D
Aksine kısmet açıyor. Maskeyle bakıyorsun çok güzel, maskeyi indiriyor koşarak kaçıyorsun.
Maskeyi indirmediği sürece bir şansı var. 😊
hayır daha çok karizmatik yapıyor çoğu kişi maskeyi indirince yelkenleri de indirmiş oluyor
hayır herkeste böyle yüzüne maske tak sonra çıkar anlarsın
ahaha doğrudur peki
Bence Maske varken tek odak noktası gözler oluyor guzel aslinda 😅🤣
Kimine göre farklıbence. Bizim bi arkadeşın çenesinde çok kötü bi doğum lekesi vardı. Maske kapattığı için çocuk koronadan belli sevgili yaptı. Sosyal medya hesabına da şoplu foto atıyor. Kız bunu hiç maskesiz görmedi. Bakalım nolacak çok merak ediyorum. Gerdek gecesi olaylar kopacak. Kız beğenmemizlik yapmaz takılacak büyük bişey yok ama niye sakladın diye kızabilir 😀😀
Ya bu canım aslında yakışıklı ama çok kafaya takıyor. Aslında bişey yok. Lakap falan takmışlar alıngan bi çocuk. Nasıl diyim yanağının yarısı sakallı gibi duruyor uzaktan öyle bi leke var. Sakal uzatsa kapatır ama iş gereği uzatamıyor da. Teni de beyaz. Bakalım nolacak sonu. Çok üzülecek bence yapma dedik dinletemedik 🤷♂️
Benim maske takmadan önce de kapalıydı. Şimdi hepten gitti 😅😃
ama şöle bişi war bazı hatunların güzelliğini maske bile maskeleyemiyor 😂😂
geçende bi arkadaşla muhabbetimiz oldu. durakta bi kızla her gün denk geliyorlarmış. nası güzel mi dedim, bilmiyorum ki maske var anlamıyorum ama gözleri güzel dedi :D
süpriz yumurta evet :D
Ben de öyle dedim ona, gözleri güzelse gerisi teferruat, çirkin olma ihtimali düşük dedim :)
bence maskeler kısmet arttırıyor neticede sadece gözler görünüyor ve kimi insan bakışlardan etkilenebiliyor böyle de olunca maske çıkarılınca o hoşlantı etki gidiyor veyahut gitmiyor artıyor bu yüzden maskeli iken kısmet kapanması imkansız

Sı*ça*rım kısmetinize lan. Virüs var virüs

Gel lan gel
Maskeyle daha dikkat çekiyor bence. Buruna değil de gözlere odaklanıyoruz. Ve daha başka yerlere :D
Kiyafetteki butun uyumu bozuyor bence maskesiz daha iyi
Şimdi düşününce ilk görüşte aşkı engeller olsa olsa ama gözler görünüyor ki bence dış görünüşünden dolayı (güzelse) birçok kişi ilgi gösterebiliyor ama maskeyliyken true love daha kolay bulunur gibi geldi bi nebze yanlış insan eleme aracı olabilir bence :p
Maskeli herkes güzeldi pandemide. Kadınlar Adriana Lima, erkekler Brad Pitt gibiydi. Maskeler inince her yer Kibariye ve Tarık Mengüç doldu.
Bence maske kısmet açar, çıkarmamak kaydıyla.
Bence kısmet açıyor 🤔 maske altında çok güzel olan birisini tanıyorum. Maskeyi çıkarınca şok yaşarsınız 🤔
Hayır... Kadınları masraftan kurtarıyor bence. Burundan aşağısının makyaja ihtiyacı kalmıyor ruj filan
Ekonomi kısmet kapatıyor maskeyle alakası yok evlencek insan masraflarında dolayı boş ver tatile giderim diyor
Sağlik icin gerekli ama bazen maske takinca gozleri goruyorlar yuzleride merak ediyorlar gizemli bir havada veriyor
Aslında odak noktası gözler oluyor daha dikkat çekici ola biliyor. Arkadaşında kısmet hiç olmamış bence.
Ben kusur kapatan diyorum. Maaşallah bütün kadınların bıyıkları fora
😁😁😁
Bazıları açıyordur, maske çekicilik de katıyor, sadece gözler çıkıyor…🤗
Bence maske insanların çirkinliğini örtüyor 😂
Beni olduğumdan güzel gösteriyo gibi geliyo bana bence bana yakışıyo
Ben tanıdığım insanları bile farkedemiyorum maskesen
Sadece gözler görünüyor. Asik olan gözlere aşık olur o kadar
Ahhahaha soru iyimiş👍😅olabilir 🤔suratın yarısı yok sonuçta 😷🥴😅😅
Maskesiz kısmeti çok mu açıkmış?
Çok saçma bir yaklaşım.
Maskeyle kısmetin ne alakası var mk ya nasibin seni bulur her şekilde. İstersen tak veya takma.
Haha
Çok doğru lan
Garilarin yüzünü göremiyoruz
#LanetOlasicaMaske 😝
Güneş balçıkla sıvanmaz 😄 arkadaşın bahane bulmuş kapalı kısmetse
Sanki çok açıktı da maske kapattı anasını satayım 😃
Valla arkadaşın çirkinliğine bahane bulmuş bence 😃
Ozmn zaten doğuştan kısmetsiz. Ama bide üstüne maske eklenince yaşla birlikte psikolojik bozukluğu maske üzerinsen dışa vuruyor savuşturmaya çalışıyor. 😂 Tam cümleyi kuramadım ama.
Bende çirkinliğimi örtmek için takıyorum hayat işte 😒😅
Maske insanı çok değiştiriyor.😅
Buna defalarca şahit oldum Sjsj.
Toplu taşıma kullananın da bir zahmet kısmeti kapalı kalsın Neriman..
Efendi adamların kısmeti doğuştan kapalı olduğu için benim açımdan bir şey değişmedi ama umarım herkes dilediği gibi sevdiğine kavuşur.
Yok artık ya hatta bazıları daha güzel görünüyor maske ile gözleri dikkat çekiyor 😀
Millet maske falan tanımaz 😄
Hee 😄
Kim 😂
Yok yok almayayım 😄 teşekkürler
Yalnızlığın tadını çıkarıyorum. ✌🏻😂
O neler kaçırdığını bilsin 🤪
Tamam 😐
Düşünmedim olabilir bak😅🤭
😂
Beni yakisikli gosteriyor
Degilim zaten maske cirkinligimi gizliyor
Allah bizi yaratirken malzemeden çalmış yapacak bir sey yok
Carpmasin bir sey yapacaksa kalbimi durdursun öldursün
hehe farklı bir yaklaşım olmuş..
Bence evet kapatıyor Açıkçası maske bana yakışmıyor Bazen de kusur örtüyor tabi Kişiden kişiye göre değişiyor Ya bazen woaaw diyorsun O kişi maskesini çıkarınca koşarak uzaklaşasın geliyor Hep maske taksın insanlar diyorsun
Hayır ama yüz simetrisini belirli bir derecede bozduğu gerçek.
Maske kısmeti açıyor, maske inince kapanıyor bence 😀
Ne alaka hatta bazı kızlara öyle yakışıyor ki anlatamam
Svst yüzün gözükmüyor 😂
Bence tam tersi maskeyle Cook güzel olan kizlar maskeyi çıkarınca nasl degisyr
Dudakları güzel olan için evet kötü , o açıdan üzülsem de cafede açtığım için kapanmış sayılmaz😃🙈
Evet çünkü maskesiz çirkin oluyorum gözlerim güzel değil küçük
Kişiden kişiye değişir çünkü kimileri kendi yüzünde burundan aşağısını güzel buluyor o yüzden takmayı sevmiyor kimi burundan yukarıyı güzel bulduğu için maske takmayı seviyor
Ben seviyorum ya tipim pek iyi değil zaten kusur örtüyor
sanmam maske ardında bile olsa güzelin güzel olduğu belli olur
Bence gözler daha ön plana çıktı daha ilgi çekici oldu kısmet kapattığını düşünmüyorum zaten kıyafet ve tavırla ilgi çekilebiliyor
Bencede kapatıyor artık görücü usulüyle evleneceğiz kdkskjjsjjdjdjd
Bence tersine. Sadece göz görününce herkes güzel görünüyor
maske değilde covid kapattı :)
Ahahaha hoşuma giden biri olunca açıyorum nefes almak için ise yariyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?