Yeme bozukluğu hakkında...?

Eylül ekim aylarında bir diyet uyguladım bu diyetle 1 ay içerisinde 12 kilo verdim.Sonrasında hayatım kabusa döndü kilo almaktan ölümüne korkmaya başladım zaten az olan yemeklerimide kestim fasting day diye lanet birşeye başladım.Doktor anoreksiya başlangıcındasın dedi yine umursamadım diyete devam ettim sonrasında sanki herşey tam tersi oldu deli gibi yemek yemeye başladım ama kendimi tutamıyorum.Örnek vermek gerekirse sabah öğlen gayet güzel aksam saatleri özellikle çıldırıyorum tek seferde nerdeyse 4 kişinin yiyeceği yemeği 1 saatte bitiriyorum sonra vicdan azabıyla çoğu zaman kendimi kusturuyorum 2 -3 aydır bu durumdayım napıcam bilmiyorum.Ailem kusmalarımı biliyor fakat bilinçli yaptığımı bilmiyor.Onlarada söyleyemiyorum.Kendimden vücudumdan nefret ediyorum.Diyet sayesinde 45 kiloya kadar düşmüştüm şu an 50 kiloyum bu halimden nefret ediyorum.Nası yenebilirim bunu sanırım adı blumia oluyor.Normal yemek düzenime dönmek istiyorum ama yapamıyorum ya hiç yemiyorum ya bir lokma yiyince kusana kadar yiyorum.Napmalıyım?
Yeme bozukluğu hakkında...?