Anksiyete Bozukluğu?

7 aydır kendimce sorunlarım var. Benim için gerçeklikten uzaklaşmama neden olan şeyler yaşadım ve o günden beri iyi değilim. Başta pek farkında değildim sonra sınıfımdan birkaç kişinin ve öğretmenlerimin söylemesiyle ben de kendime odaklandım. Normalde aktif ve eğlenmeyi seven bir kişiliğim var. Ama artık sınıfa girdiğimde tüm gün sıramda oturduğumu, derslerde uyuduğumu ve ilgisiz olduğumu fark ettim. Sonra korkular başladı öğretmen adımı söylediğinde elim ayağım titriyor sesim ağlıyormuş gibi oluyor sunum yapacağım zaman acaba yapabilecek miyim diye düşünüyorum, dakikaları sayıyorum. Zihnimden çıkmayan düşünceler rüyalarıma giriyor. Çok derin uyurum fakat 1-2 ay boyunca geceleri 2-3 kere uyanmaya başladım. Biliyorsunuz korona yüzünden evdeyiz. Fakat şimdi de geceleri 12 de yatağa girip sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum. Sürekli başım ağrıyor ve dönüyor düşecek gibi oluyorum. Gözlerimin önüne ışıklar geliyor. Sürekli dudağımı ısırıyorum, ayağımı sallıyorum... Ve sürekli içimde bir huzursuzluk var. Ne olduğunu bilmiyorum ama sürekli huzursuzum. Artık bunu kontrol edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Anksiyete Bozukluğu?