Yani ben yıllardır sinir stres üzüntü içerisindeyim bilhassa stres ama hep kilom boyumla aynı seyirde ilerledi hani kilo aldım diyemem ama iddia eden arkadaşlar var sizlerin de fikirlerini almak isterim stres kilo mu aldırır inceltir mi insanı?#Subarusti
Gerçek anlamdaki psikolojik stres kilo kaybettirir. Çünkü hormonal denge değiştiğinden iştah azalır. Stresten yedim içtim kilo aldım dediğimiz olay aslında gerçek stres değil can sıkıntısıdır
Genel itibariyle zayıflatır ama bazen kişinin yapısına göre de değişebiliyor. Stresten kendini yemeğe veren kişi kilo alıyor haliyle ve bunu şahsen yaşadım biliyorum ama nihayet kısa sürdü
Bazen iştahım tamamen kesilir stresliyken, üzüntülüyken. Geçen gün mesela 2 gün boyunca tek öğün yememişimdir toplasan ama bazende tam tersi iştahım açılır ama bu durumlar kilomu etkilemiyor pek.
Kişiden kişiye göre değişir mesela ben moralim bozuk olsa da depresyona da girsem yemem den bir şey kaybetmem ama stresliyken çok yemek yersen evet ama genel anlamda insanlar stresliyken istahsiz oluyor
Benim karışık. Hayatim oyunca hep sinir ve stresli bir yaşam sürdüm. Hala öyle. Yapım ve hastalıklarımdan dolayı fazlaca. Bazen 3 kilo alırken bazen 3 kilo veriyorum.