1lt=1000ml
o halde 5 su bardağı 1 litre, 10 su bardağı 2 litre yapar ^.^
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bnde içemiyodum ama yavas yavas alıstrdım kendimi şu an 3 litreyi asağı düsmüyorum 60 kiloyum. 25 kilo basına 1 litre su tüketmen gerekiyor. Yani 50 kiloysan en az 2 litre su tüketmelisin. Bardağı bir defada bitirmeye çalışma yudum yudum iç. Vücudundaki sıvının düşük olup olmadığını idrarının rengindende anlayabilirsin. Eğer çok sarıysa vucut sıvın çok düşük demektir.
Bir yeni bilgi daha :) teşekkür ederim
Kiloyu falan hepsini geç de,
su hayat kaynağı, özellikle böbreklerin çalışması için,
çok önemli. İlaç içer gibi değil, içinden geldikçe, susadıkça, su içmelisin.
gelmiyor işte o bir bardak suyu zoraki zoraki içiyorum
peki, teşekkür ederim
Android kullanıyosan water your body programını indir yararını görürsün. Hem su iç diye hatırlatıyo hem de günlük içtiğin suları kaydedip ne kadar içtiğine bakabiliyorsun. Ya da kendine bir zaman belirle mesela saat her 20 geçtiğinde 1 bardak su içicem de veya tamlarda ve buçuklarda içicem de iç
android kullanmıyorum ama bu mantıklı bak, deneyebilirim. Teşekkürler :)
Rica ederim :)
Ben de içemiyorum :)) Annem çok içiyor, sporla birlikte 68 kilodan 59a düştü :))) 9 ay oldu buna başlayalı :))) Zorla kendini biraz :))
ben 61im şu an 55 olsam bırakıcam öyle fazla bir kilo problemim yok ama su da şart yani :)
Cevap
12Cevap
Ne kadar 2 litre su için deseler de inanmayın. Daha sonra vücutta ödem yapıyor; bir de onunla uğraşırsınız. Günde 1,5lt ıcebılıyorsanız ıyı...Belkı bır damla lımonla falan aroma verebılırsınız arada bır.
Terleme meselesı de zaten yaz geldı ve spora devam..
Ayrıca size, yeşil çayı tavsiye ederim.
Tok tutuyor ve yağ eritilmesinde faydalı. Günde bir bardak yeterli.
Eline ufak pet şişe suyu al ve hiç düşürme.Aklına geldikçe yudum yudum iç zamanla bu alışkanlığı kazanırsın İnşAllah.:D
ımm teşekkür ederim :)
Rica ederim efendim:D
Karpuz ye. Ben de su içemiyorum. Dün bir bardak suyu zorla içirdim kendime. Ama meyve ve elma suyu içmiştim. Akşama karpuz aldım. Karpuzu bol bol tüket, böbreğindeki tuzlar temizlensin. Ben de senin gibi terlemem. Ama su faydalı.
günde iki litre icmen lazim,
bendede ayni sorun var şu an bir haftadir hergün su dolduruyorum onu iciyorum ama busdalapinda sekerli icecekleride ögle yemegenden sonra iciyorum ve aksam yatarkene iki üc bardak napalim soda ic belki olur
Hiç sıvı tüketme kola, soda, limonata o zaman susuycaksın.
İçemiyorum diye bişey yok içmek zorundasın bende senin gibiydim malesef zorla kakalaya kakalaya alışıyo insan :))
Su içmek kilo verme açısından çok faydalı.İçememenin nedeni ne , arıtılmış temiz suyun tadı daha farklı ve lezzetli gelir temiz su içmeye çalış.
Bende bardakla içemiyorum hem üşeniyorum hemde ne biliyim olmuyor yemeklerden sonra zaten hemen içemezsin spor yaparken yanında al 1 tl su şişeyi dik iç dik iç en iyisi bu
Doldur iki litrelik şişeyi gördükçe al birkaç yudum. Diğer türlü içilmez zaten.
suyun içine tercihe göre liman dilimi veya nane yaprağı at suyun tadını değiştirir içimi kolaylaştırır
Vucut zorla biseyi alirsa zarar verir isterse saten beyin talimat verir su ic diye fazla takma
sık sık aralıklarla az az su iç. sürekli kendine su içme isteğini hatırlat.
Ben de içemiyorum. Ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum.
terlemiyorsan o kadar suyu içemezsin
su içmediğim için terleyemiyorum :S
Yarım litreler şişelerden 4 tane al
meyve suyu iç kanka o da su sayılır
10-12 Bardak su ne? Fazla bence içilemez.
10-12 yi geçtim ben günde 1 bardak içemiyorum derdim o
10-12 bardak 2-3 litre yapıyor zaten :D
su bardağıııııı
senin bardaklar vazo tipi heralde :D
10 bardak 2 litre yapar :D
seni seçtim balbazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar