Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan tüm bayanlara sesleniyorum her kan adet kanı değildir ara lekelenmeler olur ve orada kan miktarı azdır.Sizde uterusta polip, polikistik over vs. gibi rahatsızlıklar olabilir vakit kaybetmeden bir jinekoloğa görünüp tetkiklerinizi yaptırmanızı öneririm.Geçmiş olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılyarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum o yönlendirir sanırım.bilginiz var sanırsam bu konuda 70 gün adet görmek neyin habercisi olabilir?
Cevap sahibi+1 yılBende doktor adayıyım şahsen aklıma uterus polipleri geldi eğer kan temiz, berrak ve az ise bu düşünülebilir daha önceden böyle bir durum yaşadınız mı?
Soran+1 yıl1 sene önce kadın doğuma gitmiştim 15 gün oluyorum şikayetiyle vede 7 ay hiç olmamışlıımda olmuştu doktor bir hormonda bozukluk oldğunu ama bunun o kadar kötü olmadığını ve kio almamam gerektiğini söyledi birde 1 sene sonra kontrole gelmemi.5 nisanda başladı adetim ve şu an hala yoğun bir şekilde sürüyor
Cevap sahibi+1 yılHormonal bir aktivite bozukluğu varsa endişe etmeyin bu kontrol altına alınabilir ve sanırım benim tahmin ettiğim şey değil neyse ki sıkıntı, stres, yorgunluk anlarında kadınlarda bazen adet döngüsü bozulabilir buda adet döngüsünü kontrol eden östrojen ve FSH hormonlarının etkisinden beyinden salgılandığı için bu tarz sıkıntı hallerinden direkt etkilenip süreci daha sıkıntılı hale getirebiliyorlar.
Soran+1 yılevet obsesif-kompulsif bozukluk var bende 1 ay tedavi gördüm ama bıraktım bu yüzden stres sıkıntım çok oluyor.galiba yüksek olan hormonum fsh idi
Cevap sahibi+1 yılRahat olmaya ve takmamaya çalış bu durumu ancak sen yenebilirsin elinden geldiğince ilaç kullanımını azaltıp soruna yönelik tedavi almalısın eğer antidepresan felan tarzı ilaçlar kullanıyorsan, alkol ve sigara gibi bağımlılıkların varsa uzaklaşmalısın.Geçmiş olsun şimdiden.
Soran+1 yılcok tesekkur ederim yardimci oldun dualarin benimle olsun iyi geceler diliyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sağlığına kavuşursun ben teşekkür ediyorum iyi geceler.
En İyi Cevaplar
Şu an yaşıyor olman bir mucize, halen doktora gitmemiş olman bir aptallık.. acillik senin durumun...
09 Yorumla
Soran+1 yılneden sacma sapan seyler yaziyorsunuz yasiyor olmam neden mucize durumun anormal oldugunun farkindayim.
Soran+1 yılyarın sabah gidicem
Soran+1 yılsağol
Soran+1 yılinşaallah teşekkür ederim yarın buraya yazıp güncellerim çok kötü bir şey olmaz olursa zaten derbeder olurum herlde
Soran+1 yıltamam yazıcam teşekkür ederim ilgilendiğin için
+1 yılstresli bir dönemden geçiyorsan olabilir ama bir hastalık belirtisi gibi gözüküyor. ne olur vücudunuzda ani bir değişiklik hissettiğinizde vakit kaybetmeden hemen doktora gidin.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten bende obsesif kompulsif bozukluk var
- +1 yıl
anlıyorum peki bir destek aldın mı daha önce?
Soran+1 yıl1 ay psikoloğa gittim fırsatım olmadığı için bıraktım her şeyi kafasına takan bir insan tipiyim
- +1 yıl
tedavini aksatmamalısın ama yine de kadın doğum uzmanına da görün derim. eklem ağrıların vs. olmuyor değil mi?
Soran+1 yılekrem ağrılarım oluyor niçin?
- +1 yıl
ne kadar sıklıkla ama?
neyse sen en iyisi doktora git. eğer bir şey çıkmazsa romatoloji bölümüne de görün.
+1 yılNeden bir doktora görünmüyorsun. Vücudun gelişim dönemini daha bitirmediğinden olabilir bu durum. Ama yinede doktora görünmende fayda var. Geçmiş olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılfırsatım olmadı 1,5 ay srüyr sınavlarım yarın gidicem
- +1 yıl
Ne olursa olsun sağlık ihmale gelmemeli. Hem sağlık durumun kötü olursa o sınavlara nasıl göreceksin? Neyse umarım ciddi bir şey yoktur.
Soran+1 yılilk başta 70 gün süreceğini bilmiyordum o yüzden erteledim şaun ciddiyetin farkındayım.inşaallah yoktur duaarın benime olsun
- +1 yıl
Duaların seninle olacak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılaslında bu kadar geçirtirmeseydin keşke... kesinilikle doktora git. bir tanesine de değil bir kaç tanesine görün.
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın gidicem bakalım nolucak
+1 yılBen telaştan ölmüştüm lan zaten senin vücut o kadar kan kaybına gene iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oluyor bende anlamadım
+1 yılOha buna inanmam imkansız ilk defa duydum 70 gün regl görmeyi. Eger gerçekse doktora git vakit kaybetmeden.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçek maalesef
- +1 yıl
Kötü ya. Ciddi bişey gibi duruyo geçmiş olsun
Soran+1 yılsağol duaların benimle olsun
- +1 yıl
Rica ederim, tabıkı
Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. senede o kadar gün olmuyorum ben hastaneye niye gitmedin halen
03 Yorumla
Soran+1 yılvaktim yoktu yarın gidicem
Soran+1 yılayır kesinlikle gidicem gözden kaıcak bir durum değil
Bizim Mahmut abide 70 gün adet gördü.71 gün gitti ama doktora değil...
12 Yorumla
Soran+1 yılhe tamam komiksin gerizekalı
+1 yılKız seriye bağlamış :D bir doktora görün bence :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyarın gidicemde insanların hastalıklarıyla alaylı konuşmak senin gibilere yakışıyor.
- +1 yıl
Çok özür dilerim ama alaylı olsun diye yazmadım yanlış anlamışsın, sadece konuyu biraz yumşatayım dedim kendini kötü hissetmişsindir diye :S
Soran+1 yılneyse teşekkürler
bize niye soruyon doktora gitsene 70 gün diyosun ya...kan kalmıcak yakında...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet doktora gidicem ama cok korkuyorum yani
Eğer anlattıkların ciddiyse bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına bide endokrinoloji bölümüne gözük
05 Yorumla
Soran+1 yılkadın doğuma gidicem yarın
Soran+1 yılikisinin farkı ne oluyor
Soran+1 yılsağolasın duların benimle olsun iyi geceler
+1 yıl1 haftadan fazla olursa telaşlanırım şimdiye kadar doktora gitmemiş olman kabahat. Midem bulandı gece gece...
03 Yorumla
Soran+1 yılaman hanım kızımızın midesi bulanmış.Napayım arkadaşım ben burada hastalıkla uğraşıyorum senin miden bulanmış çok mu?
- +1 yıl
Eğer çok umrunda olsa doktora giderdin.
+1 yıl70gun boyunca adet gordun hemde cok kangelıyo sen nası yasıyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyorum işte
- +1 yıl
doktora gıtsene bu cok tuhaf bence
Soran+1 yılyarın gidicem kadın doğuma
+1 yıl70 gün mü? saçmalama kan kaybından çoktan ölürdün şayet yaşıyorsan doktora git acill
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gidicem evet ama cok korkuyorum
hiç bişe yapmadan once bence kan takviyesi al ya da kan yapıcı bseler kullan yoksa doktora bıle gıdıcek halın kalmıcak
09 Yorumla
Soran+1 yılaslında halszilikte yok bu kadar kan kaybına rağmen
Soran+1 yılaslında surekli erteledim snavlarımın olduğu çok yğun dönemdeydim ama hata etmişim yarın gidicem
Soran+1 yılilk 15 gün umursamadım normaldede böyle oluyorum daha sonra 1,5 ay sınavlarım sürdü ama hastaneye gitmek kafamda vardı fırsatım olmadı yarın gidicem
Soran+1 yılyarın yazıp güncellicem belki görürsünüz ya da yorum yazarım buraya
70 gündür oluyor ve sen bulu burayami soruyorsun git bir doktora sor daha iyi sonuç alirsin
00 Yorumla
+1 yıl7 gündür o 70 gün ne şuanda mezarda olman gerekiyordu
01 Yorumla
Soran+1 yıllutfen sacma sapan seyler yazmayin ya
Doktora bir gorun herseyin bir caresi vardir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın görünücem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl70 gündür bu haldesin ve doktora görünmedin öyle mi az salla bari
01 Yorumla
Soran+1 yılbak salak insan anadolu lisesinde okuyorum ve universite senem sinavlardan vaktim yok senin kadar bos beles degilim bu yuzden gidemedim yarin gitmeyi dusunuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu mal insanlara laf anlatamazsın kendini bişe sanıyor hepsi sen doktara görün iyi ölmemişsin kan kaybından
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın başvurudm stresten dendi
Geçmiş olsun. doktora gidip bir sıkıntı olmadığını yazmışsın. Doktor bu durum hakkında ne söyledi? Bi de ilaç kullandın mi?
00 YorumlaAcil doktora gitmelisin bu sürećte devam ederse direk ölürsün allah korusun
05 Yorumla
Soran+1 yıltövbe yarabbim ya
Soran+1 yılarkadaım normalde 15 ün görüyorum bu şikayetle doktora gittim bir hormnun fazla dedi ama önemli değil olur dedi bende ilk 15 gün önemsemedim daha sonra 1,5 ay sınavlarım sürdü şua fırsatım var
Soran+1 yılgidicem sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn uzn süre olmayınca bir 28 gün akmıştı galiba jinekologda bişe demedi yumurtalıklarım büyükmş onu dedi sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl70 gün dayanamazsın bence.neyse annemde 2_3hafta aralıksızdı ve çoktu yumurtalıklarında kist çıktı
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ne kisti sonra ne oldu anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yıl1yumurtalığı alındı.geç olmadan doktora git
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugünde herkes adet görüyor. sabahtan beri adet sorularının hesabı yok.
00 Yorumla
+1 yılOha hastaneye gıtmedınmı
01 Yorumla
Soran+1 yılünv. senem vaktim olmadı yarın sabah gidicem
+1 yılHamile kalip çocugun düsmüs olabilir..70 gün önce
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasşındayım ve kızım
- +1 yıl
tamam gulum bende aklimda geldi hani birsey yaziyim dedim, bende 18yasindayim bide duymustum hamile olduktan sonra baya kanama oluyormus diye bunla alakasi olabilir belki diye.. neyse gecmis olsun ins gecer:)
+1 yılözelden mesaj atarsan yardımcı olabılırım
00 Yorumla70 gün mü? Gardeş 7 gün falan olmasın o?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayir 70 gun araliksiz adet goruyorum.
Soran+1 yılyarin giymeyi dusunuyorum o kadar korkuttunuz ki
Soran+1 yılkesinlikle
70 gündür kanıyor daha ölmedin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun.
kan kaybından ölmemişsin şükür :)
00 YorumlaYavru vatan kan ağlıyor :/
04 Yorumla
Soran+1 yılkomik değil
- +1 yıl
hahahahaha nası değil lan yarıldım asfasdfhsöfbdsföd
Hic cocugun olmayacak.
017 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Soran+1 yılne alaka ya derken neden boyle bir sey soyledin manasinda ne bu agresiflik
- +1 yıl
Ofke doluyum vahset iceririm.
Gelelim konumuza ; oncelikle duzensiz bir adet cizelgen var bu zaten cinsel veya psikolojik bir hastalik belirtisidir.Büyuk olasilikla hormonlarinda bozukluk var.Bunun icin testler var baktir.Hormonlarin bozuksa zaten az bir bilgin olsada mantiken adet olmadiginda hamile kalmissan, olunca ve bu cok fazlaysa kisirlik baslangici.Gecmis olsun.
Soran+1 yıl18 byaşındayım ve hiç biriyle birlikte olmadım
Soran+1 yılay teşekkür ederim çok egoistsin
Soran+1 yılbasit bir insansın neden biliyor musun? burada ciddi ve anormal bir hastalığımdan bahsediyorum sen bununla ilgili hakaret edici laflar kullanıyorsun sen ve senin gibiler yüzünden insanlık ölüyor
Soran+1 yılya tamam sen bana bakma yarın dua et benim için
Soran+1 yılsende sağlıcakla
+1 yıloha doktora görün canım sen bir
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın görünücem
+1 yılDoktora gorun? Neden bekliyorsun hâlâ
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın gidicem
yuh bir doktora görünmelisin bence geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılevet doktora gidicem ama.cok korkuyorum cok anormal bir durum cunku
Soran+1 yılsagol dualarin benimle.olsun
Soran+1 yılsağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük ihtimal kist var
02 Yorumla
Soran+1 yılne kisti olabilir ve bunun riski nedir?
Cevap sahibi+1 yılyumurtalık kisti olabilir ama 70 gün cok uzun bir süre doktora gitmelisiniz ertelemeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanamadan ölecen lan :S git bir doktora :(
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın gidicem
+1 yılAllah yardimcin olsun
00 Yorumla70 mi oha kanka * git doktora manyak mısın
00 Yorumlaen güzeli bır doktora gıt :)
00 Yorumla
+1 yılkadıköy ACİL derim :)
00 Yorumla
+1 yılyalan...
01 Yorumla
Soran+1 yılinanmak istiyorsan inanirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi len yemedim.
13 Yorumla
Soran+1 yılyemezsen yeme gerizekali ulan ne salak insanlarsiniz ya
Cevap sahibi+1 yılAğzını topla asabımı bozma gece gece..
Soran+1 yılbozulsa ne olur aptal insan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartma artık :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbboyle bir seyi neden abartiyim 5 nisandan berri araliksiz adet goruyorum.
Cevap sahibi+1 yıldoktora git çabuk
Soran+1 yılyarın gidicem
Cevap sahibi+1 yıltamam
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler