Sağlık Sizce kalın mi belim emin değilim ya silicem akşam bunu acil bakın o yüzden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl ben değilim hahaaaa Sizce kalın mi belim emin değilim ya silicem akşam bunu acil bakın o yüzden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bıkmışcivciv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Yani kalın degil aşırı incede degil gayet normal ama kimse kalın demez yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bel nasıl incelik biliyomusun Yorumla Bıkmışcivciv +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl bel inceltme hareketi ne var biliyomusun Yorumla Bıkmışcivciv +1 yıl Bilmiyorum ki youtubeden bak benimde aklımdaydı. Zayifim belimde ince ama istediğim şekilde değil. Sekillendirmek için çalışıcam Yorumla
Audacieux Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Ne kalını yaa sen benim sevgilim olacaksın varya seni yerim yer 0 1 Yorumla Audacieux +1 yıl Kandırıldık beyleeerrrr Yorumla
kralll1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl biraz kalın olsun güzel oluyor tam kıvamında güzel begendim ımmm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akşam silemezsin, 24 saat kalacak. :) Hayır belin kalın falan değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet fotodaki kimse bir kaburgasını aldırsın çok güzel olur şu an çok itici 0 0 Yorumla
Bir4yilinacisi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hayır anlaşılan balik etlisin bence gayette güzel duruyor. 1 0 Yorumla
emirxann Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Göğüslerin bir birinden baya bir ayarı kalmış nede 0 0 Yorumla
BenSeytanınElcisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Kalın ve yağlı bel yapısına sahipsin. İğrenç 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kilon var. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kalın duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yani kalın degil aşırı incede degil gayet normal ama kimse kalın demez yani
bel nasıl incelik biliyomusun
Anlamadim
bel inceltme hareketi ne var biliyomusun
Bilmiyorum ki youtubeden bak benimde aklımdaydı. Zayifim belimde ince ama istediğim şekilde değil. Sekillendirmek için çalışıcam
Ne kalını yaa sen benim sevgilim olacaksın varya seni yerim yer
Kandırıldık beyleeerrrr
biraz kalın olsun güzel oluyor tam kıvamında güzel begendim ımmm
Akşam silemezsin, 24 saat kalacak. :)
Hayır belin kalın falan değil.
Evet fotodaki kimse bir kaburgasını aldırsın çok güzel olur şu an çok itici
Hayır anlaşılan balik etlisin bence gayette güzel duruyor.
Göğüslerin bir birinden baya bir ayarı kalmış nede
Kalın ve yağlı bel yapısına sahipsin. İğrenç
Bir Şizofrenik vaka daha
Kalın değil o kadar ince gibi
Gayet güzel.. Kim kalın diyor
ince değil ama çok kalın da değil
Inceye göre kalın. Kalina göre ince
Bu 30 lu yaşlarda bir abla gibi
Daha incelebilecekmi ona göre kalın diyecem? 🙂
3 kg ver afet olursun :D
Çok ince değil ama kalın diyemem
Meme kocaman lan 😃