Sağlık Günde bir bira içmek zararlı mı? 52Blue Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Akşamları bir tane 😒 Güncellemeler+1 yıl 🍺 vs 🍷 Güncellemeler+1 yıl Bir kaç gündür içiyorum ama bırakıcam siz de içmeyin zararlı 😒🍺 Günde bir bira içmek zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Afiyet olsun. Bir şeymolöaz. Ama günde bir bira içeceğine hafta sonu 4-5 tane devir daha iyi. Ben öyle yapıtorum. 0 1 Yorumla 52Blue +1 yıl O kadar içemiyorum zaten 😒 Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl 1 ay sygı desek hangi insa evladı anlarki sonuçta özgürüz fazla özgürlük bunlara yaramıyor aga zııkım kökönü iç 0 0 Yorumla
OrkunB17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 77% +1 yıl hayır değil avrupa beslenmesindeki probiyotik eksiği tamamlamak için içer 0 0 Yorumla
Doruk12v Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Babam günde 5 bira içiordu 40 yaşında vefat etti.3 günde 1 içmelisin. Veya özel günlerde. 0 1 Yorumla Doruk12v +1 yıl Bira zihin açıyor diye biliyorum :D bütün bilim insanları bu yolla fikirler üretiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 yudumu bile zararlı olan bir zehirden bahsediyorsun. 0 1 Yorumla 52Blue +1 yıl 😰 Yorumla
Hypotermia Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence zararlı şarap iç ben içerim kalp sağlığı için faydalı 0 1 Yorumla Hypotermia +1 yıl Şarap iç 🍷 Yorumla
Sofia_2308 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl noo yararlı böbreklere 0 2 Yorumla 52Blue +1 yıl Böbreklerime iyi bakmam lazım zaten şifa olsun o zaman 😒 Yorumla Sofia_2308 +1 yıl Aynen yapistirrr Yorumla
SanatçınınBoku Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl bira demeyin be aşeriyorum :D 0 4 Yorumla 52Blue +1 yıl Bira emojisi atacaktım ama günaha sokmayayım 😒 Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Ben ateistim at :D Yorumla 52Blue +1 yıl 🍺🤣 Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Şerefe :D Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne zararı hatta sevaba bile girersin 0 0 Yorumla
caylak88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl en az 3 tane 1 2 Yorumla 52Blue +1 yıl Fazla gelir 😒 Yorumla caylak88 +1 yıl bişey olmaz biradan zarar gelmeez C vitamini ;) Yorumla
Rewolver Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Faydasi bile var. 0 1 Yorumla 52Blue +1 yıl Gerçekten mi 😒 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. Zararlı değil ne içiyorsun 🍾 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göbek yapıyor içme 0 4 Yorumla 52Blue +1 yıl 😰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su iç Yorumla 52Blue +1 yıl İçiyorum su çay kahve 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yeter onlar sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Afiyet olsun. Bir şeymolöaz. Ama günde bir bira içeceğine hafta sonu 4-5 tane devir daha iyi. Ben öyle yapıtorum.
O kadar içemiyorum zaten 😒
1 ay sygı desek hangi insa evladı anlarki sonuçta özgürüz fazla özgürlük bunlara yaramıyor aga zııkım kökönü iç
hayır değil avrupa beslenmesindeki probiyotik eksiği tamamlamak için içer
Babam günde 5 bira içiordu 40 yaşında vefat etti.3 günde 1 içmelisin. Veya özel günlerde.
Bira zihin açıyor diye biliyorum :D bütün bilim insanları bu yolla fikirler üretiyor
1 yudumu bile zararlı olan bir zehirden bahsediyorsun.
😰
Bence zararlı şarap iç ben içerim kalp sağlığı için faydalı
Şarap iç 🍷
noo yararlı böbreklere
Böbreklerime iyi bakmam lazım zaten şifa olsun o zaman 😒
Aynen yapistirrr
bira demeyin be aşeriyorum :D
Bira emojisi atacaktım ama günaha sokmayayım 😒
Ben ateistim at :D
🍺🤣
Şerefe :D
Ne zararı hatta sevaba bile girersin
en az 3 tane
Fazla gelir 😒
bişey olmaz biradan zarar gelmeez C vitamini ;)
Faydasi bile var.
Gerçekten mi 😒
Zararlı değil ne içiyorsun 🍾
Afiyet olsun.
ben haftada 1 içiyorum.
Hiç sevmem
Hayır değil.
Evet tabiki
evet
Haram
Şifalı
Olmaz sanırım 🤔