Travmadan kurtulma yolları nelerdir?

Okb Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemi kullanan bir psikoloğa başvur. Sana kaç seasta bunu yeneceğini bile söyleyebilir. En etkili terapi yöntemlerinden biri. Ama güvenilir, düzgün bir psikoloğa gitmelisin.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!pskiyatriyr git bende benzee şeyler yaşadım ve çok faydasını gördüm ailene anlatmkatan da utanma kötü yola düşme
Travmalar zor atlatılır bilirim.. Ruh hastası insanlar yüzünden bu hale düşüyoruz. Bilmiyorum bilsem çaresini söylerim bütün bildiklerimi.
Ekt tedavisi geldi aklima yorumlarindan yola cikarak. Allah yardimcin olsun
Silsen ne olacak birsey degismicek ki, o yüzden takma
Psikoloğa görün bence bizim tavsiyelerimiz ne kadar işe yarar ki
Açıkçası o konunun üzerine gitmektir. Çünkü sen ne kadar kaçarsan seni o kadar takip eder takıntılar
Sana okb hastası olarak söylüyorum hayatını zehir ettiğine gram değmiyor.
Yanlış anlama madde mi kullandın zamanında
Şizofreni gibide tramvaların ne ki yani tramva kaynaklı mı bilememde?
Hipnoz yaptir kendine
Destek almanı öneririm
Beyninin içinde ses mi var?
Rahat olman lazım
Kuran oku bak allaha dua etttt :))
Barış muslu ya danış
Öncelikle değişim isteğinin olması ve bir arayışta olman son derece değerli. Hiç kimse yaşı gereği, bilincinin algılayamadığı şeylerden ya da gelişimsel olarak yaptığı davranışlardan dolayı kötü değildir ve yargılanamaz, kişi de dahil kendini yargılamamaya.
Yaşadığın şeyi bir psikologla ya da sana çok yakın olan ve anlayacak biri ile paylaşman işe yarayacaktır. Başka bir psikiyatriste görünmen daha iyi sonuç almana yardımcı olabilir. Iyi Emdr ve bilişsel davranışçı terapiyle de yol alabilirsin.