An itibari ile ziyadesi ile canım sıkılıyor. Bir şeyler yapmak istiyorum ama film izlemek falan da istemiyorum. Bulmaca mi cozsem , sohbet mi etsem , kitap mi okusam bilemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?
Insan hiç boş durmamali yoksa seytan alır kapar ve götürür. :) inşirah süresinin son ayeti bunu kast eder. Devamlı meşgul ınsan çok yorulur ve kötülüğe ya da hayasizligada fırsat bulamaz. Can sıkıntısı da kalmaz Kitap ya da yararlı vaazlar Temizlik tamir rizik icin çalışma vs
Surekli binugras icinde oldugum icin canimin sikilmasina vaktim kalmiyor insallah bir gun bende yasarim bu can sikintisini😊 arkadasiniz varsa arayip konudabilirsiniz ya da pogca pasta biseyler yapilabilir 😊
Kendine yapacak aktivite ya da hobi bularak. Evin önündeki çiçek bahçesini temizleyip, kuruyanlari söküp yeni çiçek dikerek, odun keserek vs Çivi aldım, eve dönünce dışardaki kediler için yuva yapacam. Öyle öyle oyalanıyorum. Köyden dönünce de ahşaptan maket ev yapacam mesela.
Aynı durumdayım soruyu takibe alıp yanıtlardan bende faydalanmak istiyorum yapmadigim şey kalmadı sizi sinema filmi arkadaşlarla geyik KS de dolanmak ama olmuyor
Boş vaktin olduğuna sevinmelisin ve bu fırsatı iyi değerlendirmen gerekir. Ben genelde içimde ukte olarak kalan şeyleri yaparım yani büyük şeyler değil de araştırmak isteyip de araştırmadığım bir konu olabilir okumak istediğim bir kitap dergi... Yapmak istediğim bir tatlı falan
Aynanın karşına geç gözlerinin içine bak.2 dakika sonra istemsizce gülersin. Gülmeyi sürdürürsen kahkahalara boğulursun. Sonra da can sıkıntın geçer. Çok fazlaca denendi ve başarılı sonuçlar alındı rahat ol😄😍
Az önce can sıkıntısından dolaştım geldim e sonuç yine aynı müzik dinlemek kitap okumak film izlemek bunlar hep yaptığımız şeyler zaten daha farklı şeyler lazım bu durumu gerçekten gidermek için
İnsanın kendini dinlemesi harika birşey. Herkesin yapması gereken birşey. Tüm gün kaos içindeyken iç sesimizi dinleyemez olduk. Kendimize vakit ayırmalıyız.
açıkçası öncelikle kendinizi huzurlu hissettiğiniz bir yere gitmelisiniz. Akabinde yine sizi rahatsız etmeyen yormayan herhangi bir aktivite sizi mutlu edecektir.
Bu gibi durumlarda film, müzik, kitap gibi şeylerle ilgilenirim. Çoğunluk olarak belgesel tercihim. Araştırmayı sevdiğim için merak ettiğim belgesel izler ve yazı bulur okurum.
Kendine bir uğras bulmak en iyisi işin yoksa işe gir para kazan isim var ama yine de sıkılıyom diyosan boş zamanında o zaman kitap oku spora başla dil öğren paran varsa gez dolaş
En İyi Cevaplar