arkadaşlar doktora gittim. horlamadan dolayı bana burun iç etlerin şişmiş deyip bu spreyi verdi sağdaki (acaba burun şiş etimimi küçültecek inmesini sağlıcak? diğeride dekort. uyurken kulağımda batık oluyr kulağıma bişi batıyor gibi oluyor o damlayıda bundan dolayı verdi bu ilaçlar hakkında fikriniz varsa yazarmısınız
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu bir tıpçı ?
Arkadaşlar ilaç işlerinden anlayanlar bir bakabilirmi?
mütevazı olmayı öğren bu hayatta . gel bana aklına s.. okayım de. ama anana sövüldüğü zaman anamı karıştırma ha ? bak kuyrugunuza basıldıgı zaman anlıyosunuz karsıdakini !
Hekimden iyi bilecek değiliz. Yine de ikisi de sıklıkla iyi tolere edilen ilaçlar. Doktorunuz uyarmıştır ama burun spreyini fazla sıkmamaya özen gösterin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne salakça bir soru sırf soru sormak için açılmış doktor vermiş işte kullan geç sanki buradakiler kotu kullanma deyince kullanmayacak misin issiz misin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
fikir almak istiyorum buraya doktorlar avukatlar bile giriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
30 yaşında adam eğer ilacı burda soruyorsa o adamın aklına sokayım. Kendini öldürtmek istiyorsan başka şeyler dene
annene ne yaptım ben böyle konusuyosun
Annemi karıştırma yoksa...
mütevazı olmayı öğren bu hayatta . gel bana aklına s.. okayım de. ama anana sövüldüğü zaman anamı karıştırma ha ? bak kuyrugunuza basıldıgı zaman anlıyosunuz karsıdakini !
ağrısını keser diye biliyorum bunun gibi spreyler ama pek emin değilim prospektusunu okumani tavsiye ederim 🙂
sprey burun için agrım yok burnumda horluyorum sadece
Hekimden iyi bilecek değiliz. Yine de ikisi de sıklıkla iyi tolere edilen ilaçlar. Doktorunuz uyarmıştır ama burun spreyini fazla sıkmamaya özen gösterin.
Ne salakça bir soru sırf soru sormak için açılmış doktor vermiş işte kullan geç sanki buradakiler kotu kullanma deyince kullanmayacak misin issiz misin
fikir almak istiyorum buraya doktorlar avukatlar bile giriyor