Büyük tuvaletimi yaptiktan sonra hafif kaniyor herzaman degil sonra elledigimde makatimda tohum gibi et elime geliyorrr sonra burada bocek gezinir gibi bir kasinti olusuyor bu neyin nesi nasil gecer
Cevabın nedir?
+1 yılHerkes basur hemoroid demiş.Lakin aynı şekilde ki şikayet ile anal fissür , fistül daha bir çok çeşidi bulunmaktadır. Genel cerraha görünmen gerekiyor.Şayet çok ilerlerse bütün sosyal hayatını değiştirecek türde sıkıntı çekersin.Bir çok insan bu dertten yakınıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahim benim canimi alda kurtar demistim gotumden mi basladi ki almaya tovbe Yarebbimmm
- +1 yıl
kahka attim -,-
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora git hemen kuzenim geçenlerde ameliyat oldu aynı şeyden ama onun baya ilerlemiş basur resmen içini sarmıştı. Erkek haliyle ped takıyordu aşırı kanaması yüzünden. Hiç ihmal etme daha küçükken önlemini al
02 Yorumla
Soran+1 yılAciyormuki ameliyat off offf
Cevap sahibi+1 yılAcıyormuş ilk ameliyat olduğu gece hiç uyumamış sabaha kadar bağırmış ağrıdan ama dediğim gibi onunki en ileri derece. Belki senin ilaçla falan geçebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılher gün meyve ye sakın kabız olma.. artık basurunla yaşamayı öğreneceksin :/
ben denemedim ama belki işe yarar : www.merakhersey.com/.../02 Yorumla
Soran+1 yılGecenlerde baska sey icin doktora gitmistim meyve ve bol su tuket dedi sivi gidalar almadigimdan olmus olabilirim tşk:)
Cevap sahibi+1 yılİlk Çıkış nedeni genelde hareketsiz hayat tarzıyla alakalı. bir kere çıktıktan sonra böyle dikkatli olmak gerek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNur topu gibi basur basurun olmuş...
31 Yorumla
Soran+1 yıl:))) guleyimmi aglayayimmi bilemedim:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
31Cevap
+1 yılHemoroid olmuşsun halk dilinde basur...
çokk geçmiş olsun kanama olaylarıda başladığından ötürü ilerlemiş durumda bunun iki türü var dişisi ve erkeği umarım kurtulursun zor bir süreç ameliyat falan olabilirsin...08 Yorumla
Soran+1 yılHiç ömrümde ameliyat olmadim korkarim hem acamam orami burami doktora bitkisel cozumu yok mu bunun
- +1 yıl
sakın bulaşma onlara derim ben ve senin zihniyetin yanlış o en demek açamam oramı burama doktora evlendin hamilesin doğum yamak üzeresn hastahneye gittin sadece erkek doktor var ne yapacaksın? doktora karşu mahremiyet yoktur sağlık sonucunda ameliyat sürecide zor bir süreç
sana tavsiyem kabız olmamaya özen göster kayısı ye çorba iç
Soran+1 yılDur bakalim sarimsak yut diyorlar onu bir deneyeyim iyi gelmezse mecbur giderim ameliyat olmak istemiyorum :(
- +1 yıl
yaw ne sarımsağı? google yaz araştır biraz öyle sarımsakla falanla olmaz bu işler ameliyat olmamam isteğini iletirs, in merhemleri falan var en azından onları kullanırsın bir doktora gitmende fada var.
Soran+1 yılGoogleda kucuk operasyon diyor hangi doktor bakior buna biliyormusun hangi branşa gitmeli altta kizin biri legene sicak su koy otur demis
- +1 yıl
www.ansiklopedim.com/.../...ransa-gitmeliyiz-.html
buradan bakabilirsin..
ben sana tavsiyemi söyledim arkadaşım sen ister sıcak su koy üstüne otur istersen sarımsak yut orası sana kalmış
Soran+1 yılSaol kardes:)
- +1 yıl
eyvallah kardeş :)
Anal bir iliskiye girmediysen eger hemeroid (basur)..Doktora gitmen gerek, tedavi olman gerek krem hap vs veriyor.Eger ihmal edersen ameliyat gerekecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAcipta bakar mi doktor
+1 yılHer meme basur demek değildir, küçük bir kan pıhtısı toplanır 1 ay içinde geçer sanada basur hissiyati verir. Ancak değildir. Damargevşemiş ve kanı derinin altına toplanmıstır.
00 Yorumlamayasur derler bizde kıçını sıcak su ile yıka sıcağı sever kaşıntısı geçer betona filan oturma çeker zamanla geçer allah kolaylık versin çok acır...
02 Yorumla
Soran+1 yılTekerleme gibi olmuş sağol :)
Doktora git. Küçük bir operasyonla okey. Ama geç kalma. Rexillik çekme boşuna başka çözümü yok. Korkacak biseyde. değil ama bekletme fzla
02 Yorumla
Soran+1 yılAcamam ben orami burami korkarimmm akrabam kil donmesi oldu belden igne atiyorlarmisss cok acior diyor
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemoroid yani basur deniyor ona geçmiş olsun işin zor. Doktora git en kısa zamanda.
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol canim.. Bitkisel tedavisi yok mu ki
masallah arkadaşlar herkes aynı cümleyi yazmıs biride farklı düşüncesi varsa yazsa ne olur ( hemoroid- basur ) geçmiş olsun arkadasım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol kardes :)
Eyvahlar olsun hemeroid olmuşsun sen yani halk dilinde basür, yediklerine çok dikkat edeceksin baharatlı ya da acı kesinlikle yeme
14 Yorumla
Soran+1 yılAcı agzima surmem nasil olduki bu Yarebbimmmm genetik mi acaba halamda da varmis kiz halaya ceker derler :)
Soran+1 yılSaol tesekkurler doktora gidemem korkuyorum... Hangi branşin doktoru bakior buna
basur başka bir şey değil kanama olduğu için genel cerrahiye görünmen şart ve kabız olmamaya çalış
00 Yorumlabir doktora gitt acı yediğinde olur genelde hatta kan gelir.
00 Yorumla
+1 yılDirek doktora gitmelisin basur olmussun büyük ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat olmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemoroit bende de var aynısı acı kesınlıkle yemeyeceksın cok acıdıgı zamanda sıcak suya otur acısını hemen alıyor.Bir de çok ıkınmayacaksın ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılOmrumde bir iki kere cig kofte yedim omu yaptiki normaldr acı hic yiyemem canim sicak suya oturdum ac karnina sarimsak yut diyorlar
Cevap sahibi+1 yılhemen o yapmaz canım bu yıllar ıcınde olan bır olay cok ıkınmaktan da oluyor amelıyat yapılması gerek benımkı de dısta ama cesaret edemıyorum.Sıcak suya oturuyorum gecıyor
Soran+1 yılSarimsak yutacgm 40 gun ac karnina hergun bir diş birinde de varmisti onun 3 tanemis bir daha meme var dememis
Cevap sahibi+1 yılcanım o basur sarımsakla gıtmez.O artık orda etleşmiş o sarımsak bagırsak kurtları ıcın basura yarayacagını hıc zannetmıyorum.
Soran+1 yılDenemekten zarar gelmez ben deneyeyim sonucu sanada solerim hala buralarda olursan :)
Cevap sahibi+1 yıldene bakalım benım alam amway yapıyor onların ıtkısel ılacları var halam benımkı gectı demıstı ama ben pek ınanmmıstım ılac 90 lıra mı ne bı kac ıstersen
+1 yılFotoğrafını çekip paylaşırsan daha rahat tanıyı koyabilir reçeteni tam yazabiliriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok utangac poz vermekten iceri kaciyor
- +1 yıl
Karanlıkta flaş ile çek, böylece seni göremez, faka bastırmış olursun. fak yu der.
- +1 yıl
:))))
+1 yılBağsur :/ Damarlar şişip dışarı fırlıyor. Doktora gitmelisin.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle basur bostan patlicani sapi kaynatip icersen faydasini gorursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAklimda bulunsun tesekkurler:)
- +1 yıl
Bence bulunmasin uygula
basur dur kötüdür kimse cekmesin allaha sükür bende yok ama cok arkadasımdan duydum acısı kötüymüş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah beterinden saklasin ne diyim uyecigim :)
Soran+1 yılSarimsak tedavisini uygulayacagim ins gecer buyumeden
+1 yılBağasur. Maranki hocanın tavsiyelerini dene işe yarıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymis onlarrr arastirayim bir tesekkurler:)
- +1 yıl
Sabah aç karna zeytinyağlı bişi vardı, çörek otu vs. İşe yarıyor. Aksi taktirde cerrahi müdahale ki çok meşakkatli
Soran+1 yılAynen doktor fobim var benim sarimsak tedavisine baslayacgm yarindan itibaren
- +1 yıl
Zeytinyağı
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemoroid, doktora git hap, krem ve fitil ve sıcak suya oturma verir birde diyet verir.
bunlar fayda etmezse küçük bir müdahale ile alırlar ameliyat değil müdahale diyorum bak korkacak birşey yok.016 Yorumla
Soran+1 yılBelden igne atarlar yigenim kil donmesinden ameliyat oldu birdaha o igneyi olmak istemiyorum dior
Cevap sahibi+1 yılİğnesini bilmiyorum, ama ameliyat değil bu bence korkma. Hem ilk başta dediğim ilaçları verir zaten ki çoğunlukla o ilaçlar fayda ediyor. Düzenli kullanırsan sıkıntı olmaz, bende de olmuştu o saydıklarımla geçti.
Soran+1 yılAcip baktimi gecmis olsun sen o ilaçlarin ismini solesende bende kullansam olmaz mi gizlicim :)
Cevap sahibi+1 yılEvet baktı bakmazmı rezillik diz boyuydu çünkü başka durumlarda var bakması iyi olmadı :) ilaçların adını hatırlamıyorum 3 sene önce oldu. Bir arkadaşımda gitmişti doktora onun ki bakmadan vermiş ilaçları böyleleride var :D
Soran+1 yılDomaldin mi off offf rezil olmak istemiyorum doktorun yaninda asistanlarida var :) dahiliye yemi gitmistin
Cevap sahibi+1 yılyok domalma değil başka bir pozisyonu var onun yan yatıyosun dizini karnına doğru çekiyosun. Sonra bakıyolar öyle işte. Doktor bayandır birde hemşire vardı yanında ikiside bak daha doğrusu hemşire açtı doktor baktı :) Mesele bakmaları değil ki daha beter bir durum vardı bende altım bezliydi ve bezime kaka yapmıştım. Genel cerrahiye gittim onlar bakıyor
Soran+1 yılİsin zormus keske wc ye yapipta gitseydin:)
Cevap sahibi+1 yılya hiç aklıma gelmedi bakacakları, doktor dedi soyun şuraya uzan bakalım diye bende neye uğradığımı şaşırdım sonra söyledim ama bezliyim ben dedim bezinide çıkart dedi ama pis dedim hemşire ben yardımcı olurum dedi yatırdı açtı bezimi iyice sildi temizledi altımı komple sonra doktor baktı , hemşire sonra gitti biryerden bir tane bez getirdi tekrar bağladı altıma kendimi çok garip hissettim :)
Soran+1 yılGecen Allahim canimi alda kurtulayim dedim ondan sonra bu oldu Allahtan gotumden başladı heralde canimi almaya dedim Tovbe Yarebbim.. Sanada cok guldum yaaa Hala bez bagliyor musun:)
Cevap sahibi+1 yılÖyle şeyler deme sakın :D bak sonu böyle oluyor :D
evet ben her zaman bez bağlıyorum zaten 7/24 sürekli bezliyim :)
Soran+1 yılNiye be:)
Cevap sahibi+1 yılsidiklinin boklunun biriyim işte
daha bebeğim ben :D
Soran+1 yıl:)))))) sen beni güldurdun Allahta seni güldürsun inşallah:)
Cevap sahibi+1 yılinş. ama ben komik olsun diye demedim gerçekten öyle :D
Soran+1 yılSenin durum psikiyatrislik bence :)
Cevap sahibi+1 yıl:D yok be ya :D
hemoroid
anal sexten kaçın
amaliyat videosu izleme sakın dr'a git bir an önce00 YorumlaBasurun ameliyatı inanılmaz acı verirmiş
Bilmiyom yani arkadaş demişti
Bayıtlmamışlar falan00 Yorumlageçmiş olsun...halk arasında basur tıp dilinde hemoroit denilen hasatlık olmuş
00 Yorumlasen fazla kabız olma.acı yeme ve zorlama.basur olcan.doktora git.
02 Yorumla
Soran+1 yılAci yemem sivi tuketmiyorum ondan olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabızlıktan avı yemekten ailede varsaya oluyor kremleri var eczaneden al kabın olmamaya dikkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılHalamda varmisti kiz halaya ceker derler uyhhh vay benimmm cileli basim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacı gazlı yemek yeme.. basur olmuşssun krem sür ve anal ilişkiye girme...
01 Yorumla
Soran+1 yılBekarim iliskide neymis anala karsiyim gunah gunah... Krem sureyim ins gecer:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasur ilac ve ya doğal yöntemlerle asla geçmez yurtdışında ameliyatla alınıyor.
00 Yorumla
+1 yılbasur olmussun sen doktora gıt hemen büyümeden
12 Yorumla
Soran+1 yılAcipta bakar mi bitkisel yolu yok mu bunun sarimsak yut diorlar
- +1 yıl
valla hiç bilmiyorum canım daha fena yapmasın bı doktora danıs bence
+1 yılHemoroid olmuşsundur. (=
00 Yorumlabasur olmuşsun galiba bir doktora görün derim
00 YorumlaGenel cerraha eğilmenin zamanı gelmiş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyim :( bole yasanmaz mi kendiliginden gecer belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmis olsun hemoroid olmussun :/
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol gizlicim :s
hadı yıne ıyısın basurunvar artık :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe buyuk bir hediye :)
Soran+1 yılNeymis kendimle barisik olmak mi :)
geçmiş olsun hemoroid olabilir
10 YorumlaHemoroid olmuşsun geçmiş olsun.
00 Yorumlahemoraid basur dedıgımız olay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBujiler meme yapmış.s
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBağsurdur acıyı çok yersen olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı hic yiyemem nereden geldi bu bilmem ya
Cevap sahibi+1 yılOlabilir doktora görün
Basur olmuşsun :O
00 Yorumla
+1 yılHemoroid o.
00 YorumlaKS kendini aştı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılNapak olek mi :) sanki cinsellik kategorisine actik hastalikta ayip olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora gıt hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılAcipta bakior mu
bagsur memesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemoroid...
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi