milliyette bir haber okudum meme falı 20 dolar göbek falı 30 dolar bilmemne diye var mı yaptıran :D
sadece konu dikkatimi cektigi icin soruyorum :D yoksa fala inanmam :D
sadece konu dikkatimi cektigi icin soruyorum :D yoksa fala inanmam :D
Hindistan’ın bazı bölgelerinde, Güneydoğu Asya’da ve hatta Japonya’da hala uygulanmaktadır. Kadının vajinasına, erkeğin ise penisine ve herkesin de anüslerine bakılarak yorum yapılıyor. Geçmişte bu işi cinselliğe tövbeli Budist rahipler yaparmış. Meme uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer meme ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanır Bilindiği gibi, Türkiye’de üfürükçüler göbeğe yazı yazarlar, Hindularda da göbeğin şekline bakılarak gelecek hakkında tahminde bulunurlar. Burada fırlak göbeği olanlar şanslıdır. Önce incir yapraklarını alacaksınız, üzerlerine isimlerinizi veya soruları yazacaksınız, sonra kurumaya bırakacaksınız, kuruma yavaş oluyorsa gelecek iyi olacaktır ama kuruma hızlıysa gelecek kötüdür. Aynı yöntemi sarmaşık yaprakları ile de yapılır. Sarmaşık yaprakları beş gün suda bırakılır, taze ve yeşil kalırlarsa, falına bakılanın sağlığı iyi oluyor ama yapraklar kararır ve parçalanırsa o kişinin sağlığının ve geleceğinin bozulacağına inanılıyor.
Tamamen sacmalik ve abazanca bisey zaten fal olayida sacma. Kucukkende bizlere ayrik goguslu olanlar uzak yere yakin goguslu olanlar yakin yere gelin gidecek derlerdi sacma sacma hurafeler
:D muhtesem acıkladın gönlümün eigsi senindir :D
ahaha :D hz. google :D
Meme ve göbeği hiç çaba sarf etmeden görmeyi hedefleyen bir sapığın icadı olmalı. :):
ahah :D banada oyle geldi abi hem ellicem hem para alcam :D jinekoloktanda iyi işi var bence suluya sabunluya dokunmuyo :D
Yani. :):
Cevap
4Cevap
Oldu olacak bize de yrak falı baksınlar mk bu ne ya
var kanka cinsel organ falıda varmıs oda 50 dolar
Memeni okşuyorlar ve söyliyorlar :)
:D yaptırdınmı bro yoksa yaptınmı :D
Bro mememi elletmemm!!
o zaman sen baktın :D
Yok la bakmadım ama baksam gelmişini geleceğini yıl ay gün saat saniye olarak söyleyebilirim :D
ahaha :D
bende bilmem
eyvallah
yok artık :D
bende oyle dedim yohamına :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar