Var ya da yok Ne yapmalıyım kediyi barınağa mı götüreyim yoksa doğumunu yaptıktan sonra tekrar veterinere mi götüreyim?

Kuzu fip korona virüsün mutasyonlu hali diye biliyorum çevresindeki kedilere geçer sende kediye maskesiz vs çok yanaşma çocukları doğunca virüslü mü doğar bilmiyorum ama kedi için malesüf umutlu şeyler söyleyemiycem
Ama insanlara gecmezki peki sence ne yapmalıyım karnındaki su alınsa daha iyi olucak rahatlicak gibi yani Eninde sonunda ölecek ama ben acı çekmesini istemiyorum zor nefes aliyo :((((
@Kırmızısapkalıkiz344 beni tanıdın mı abla?
Cevap
0Cevap
Barınağa götürürsen diğer hayvanlara da bulaştırır evinin yakınında mukavvadan barınabileceği bir yer yapabilirsin
Sadece barınabileceği yer değil onu yaparım sıkıntı değil ben kurtulmasını istiyorum ama tedavisi yok :((
Maalesef bu hastalığın bir çözümü yok diye biliyorum :( üstelik yavruları da bu hastalıkla doğacak büyük ihtimalle :(
İşte veterineri aradım yavrularda bu şekilde doğacak ve diğer sokaktaki kedilere de bulaşacak doğurmadan Git bırak dediler diğer veterinerde doğumunu yapsın Tekrar getir dedi Şimdi ben ne yapayım ya? ?
Barınağa götürme başka bir kliniğe götür belki orada bir çözüm bulabilirler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?