Sahiplendirme sözleşmesi yapmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Geçerliliği için belediye kaydı ve noter mi gerekiyor? Çip taktırmak zorunlu mu bu durumda? Artı bunlar için ne kadar ücret öderim.

Oncelikle sahiplendirme sozlesmesi yapmadan once kedinin ozel irk olmasi lazim cunku kedi k sahiplenmek isteyen kisiye cazip gelmeli. Yoksa kim sahiplendirme sozlesmesini kabul eder ki? Bu bildiğin sokak kedisi. Bu sekilde sahiplendirmen zor. Kisacasi ben kediye talibim ancak kendi evimde değil. Sizinle yaşamak istiyorum shdhshh
Zorla vermiyorum ki kediyi. Ben bu kedinin tedavisi için gerektiğinde işe gitmedim. Veterinere gittim. Isteyen alır istemeyen de almaz. O kadar emek verip de cahilin birinin benim ölümden kurtardığım kediyi hevesi geçip sokağa atmayacağıni tabii ki bilmek hakkım.
Cahil birisine vermezsin olur biter. Kişinin konuşmasıyla oturuşu kalkişiyla anlayabilirsin bunu. Dişarida yoksa çok fazla kedi var. Şahsen ben senin kedini almaz sokaktaki kediyi alir sahiplenirdim. Cins kedi olsa neysede sokak kedisine biraz zor bulursun sahip. Sende kendince haklısın ne diyim. Var misin benimle evliliğe? Kedide çocuğumuz olur shshsh
Ayrıca cins kedi sözleşme ile değil parayla veriliyor. Onu üretirken de satarken de bavullarla uyutup uçakla kaçakçılığıni yaparken de hayvanlara her türlü eziyeti ve toplu yaşamdaki bulaşıcı hastalıklara maruz bırakıyorlar. Kedisiyle uzun zaman geçirmek isteyen tekir kedi besler. Ve hayvan ticaretine ortak olmaz.
Hayvan severler grubunda cins kedi ve kopekleri sozlesmeyle sahiplendirebiliyorlar. Parayla degil yani
Şunu da söyleyim. Aslında dediğin doğru senin sokaktan alman daha iyi olur. Bir kedi daha kurtarılmış olur. Ilandan bir saat sonra telefon geldi bir bayandan. Ama vermedim. Çünkü kedilerin huylarını bilmiyordu. Tabii ki kedim ısırıyor çünkü yavru. :) isteyen çok nasıl bakacağını bilen yok. Sorun orada yoksa benim yıkayıp temizlediğim. Iç dış parazit tedavisi yaptırdığım kediyi almak istiyorlar. Işlerine geliyor.
Ayrica ben tavsan besliyorum ikitane. Tavsan olmasaydi alirdim kedini.
Düşündüğün için sağol. Baştan tekir diye eziklemeseydin iyiydi :)
Hehehe :D tekir mekir ama şansı güzelmiş. İyi kalpli bir hanımefendiye denk gelmiş. 😏
Annesine talibim shshhs
Kendimi esra erolda zannettim. 😂😂
Ben aslında locadan birine aşık oldum. Esra hanım gelen talibi istemiyorum
Çocuğuna aday aramaya çıkan kendine aday bulan kadın :P. 21 yaşındayım ben. Şaka bir yana olgun hanımlar dikkatimi çekiyorlar.
Bu sıralar başım belada sanırım. 2 tane daha 21 yaşında talibim var 😂😂 ama küçük büyük farketmez erkek istemiyorum hayatımda yalnız da mutluyum
Bunu duyan esra erol şöyle der ; ani kararlar veriyorsun. Karşılıksız aşk bir hiçtir. Sana talip olan adaylarını yakından tanımalı onlara bir şans vermelisin. :p
Belediyenin evine götürüsen orada dişi ise kısırlaştırılır hemen.. O konuda bilgim yok ne yazık ki belediyeden öğrenmen gerekir. Veya hayvab-n severler cemiyetini aramalısın.
Instagramda face de hayvan sahiplendirme sayfalari var mesaj atarsan sayfalara bir çok kitleye ulaşır. Içlerinden eleme yaparsın gerçekten iyi bakacak birine verirsin. Çipe gerek yok
Cevap
7Cevap
çok tatli bu ya verilirmi
Evde başka tekir kedilerim var 2 tane. Fazlası hem onlar için hem bizim için zor.
Çok masum çok güzel ya :)
Kedin kız 😄 üç renk ya ondan anladım
direkt veriyorsun hayvanı güvendiğin kisiye
Niye veriyorsun bu güzelliği
Bende 2 tane daha var. Yoksa vermezdim. Seviyorum. Göbeğini falan öpüyorum.
O parmak ne ya kustum
Mal değneği s. ktr
O parmak senin mi 😂
Sana mı gircek
beyhude rüyalar
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar