Medikal pigmentasyon diye bir şey var. Açık olan yerleri kendi ten renginizde organik pigmentlerle kalıcı olarak kapatıyorlar. Bir araştırın çok iyi sonuçlar alınıyor. Başka da bir çözümü olacağını sanmıyorum çünkü o bölgedeki pigmentler ölüyor neticede
Vitamin değerli önemli b12 ve d vitaminin düşükse takviye yap. Genelde vitiligo hastalarında b12 düşük çıkıyo. Ben 3 senedir kullanıyorum. Uyku düzenine dikkat et ve herkesin dediği gibi kafaya takmayıp bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.
gezmek guzel (zamaninda bayagi gezdimde) ama paran var ise. kitap okumak malesef bana gore degil 😂 hatta 5 6 tane kitabım var ve hic okumadim onlari. sohbet etmeye gelirsek dogru duzgun insan yok dunyada, cogunu sevmiyorum, cok bencil ve herkes kendi hakli, oturup duzgun sohbet edemiyorsun, meditation , meditasyon olsa gerek, onuda yapmama gerek yok, cogunlukla evdeyim ve tekim zaten 😂 sıfır ses. ama sigara alkol zina vb, şu bir gerçek bunlar çok guzel şeyler ama hicbiri yok bende sirf gunah diye bakmiyorum yani😑
insallah bir gun bulurum ne diyim. ama yalnizlikta guzel bisey degil. yani her zamn. insan yaninda biri olsun istiyo. buda tabi yine evliliğe acilan bir yo
En İyi Cevaplar