Öncelikle diyetim ve sporumdan bahsedeyim:
Ben 1 haftadır; günde 10km yürüyüş yapıyorum (2km-5 set olarak),
20-20-10 (mekik) + 10-10-10 (şınav) çekiyorum
Akşam 8'de sadece 1 kase çorba içip başka bir şey yemiyorum,
Aburcubur tatlı falan hiç yemiyorum sadece sabah kendime 1 tane az yağlı gözleme veya çeyrek ekmek tost yapıyorum
Akşama kadar acıkırsam muz veya biraz leblebi yiyorum.
Sorunum şu: ilk 5 gün içinde yaklaşık 3 kilo verdim ama şu 2 gündür 1 gram bile veremedim. Neyi yanlış yapıyorum? Spordan sonra bir şeyler mi yemeliyim?
Ben 1 haftadır; günde 10km yürüyüş yapıyorum (2km-5 set olarak),
20-20-10 (mekik) + 10-10-10 (şınav) çekiyorum
Akşam 8'de sadece 1 kase çorba içip başka bir şey yemiyorum,
Aburcubur tatlı falan hiç yemiyorum sadece sabah kendime 1 tane az yağlı gözleme veya çeyrek ekmek tost yapıyorum
Akşama kadar acıkırsam muz veya biraz leblebi yiyorum.
Sorunum şu: ilk 5 gün içinde yaklaşık 3 kilo verdim ama şu 2 gündür 1 gram bile veremedim. Neyi yanlış yapıyorum? Spordan sonra bir şeyler mi yemeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle vücut direncinin ekstra önem taşıdığı şu günlerde beslenmenizin çook eksik ve çok yetersiz olduğunu söyleyebilirim. Böyle beslenerek uzun vadede yağ kaybından ziyade kendinizi güçsüz bırakarak zayıflayacağınızı düşünüyorum.
Sağlıklı ve geleneksel bir kahvaltıyla, protein açısından zengin bir öğle öğünü ve hafif bir akşam yemeğiyle kilo verme sürecinizin daha keyifli olacağına eminim.
Bu sırada doğru miktarda, doğru karbonhidratları da almamız gerekir. Meyve ve sebze tüketimi, soframızın olmazsa olmazlarından olmalı.
Ekstra su tüketimiyle beraber direnç kilonuzun kırılacağını ve doğru bir şekilde kilo verebileceğinize eminim.
Sevgiler.
Merhabalar bir sorum olucak size ben sağlıklı bir şekilde diyete başladım ama spora ayıracak zamanım inanın hiç olmuyor gün içinde hareketli ve aktifim zaten bu yeterli gelebilirmi bu sebepten motivasyonum çok çok düşüyor ama sabah 6 da kalkıyorum akşam 9:30 gibi evde oluyorum yemek duş falan derken gece 12 1 buluyor spora zaman ayırsam hiç enerjim kalmıyor bu yeterli olabilirmi sizce
Şöyle aslında sağlıklı bir zayıflama süreci için eğer metabolik olarak bizi geriye iten bir durum yoksa temel olan şey %50-60 oranında beslenme, %20 gibi spor ve kalanı da uyku. Siz doğru beslenirseniz bedeniniz de muhakkak olumlu bir tepki verecektir
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızz😊💕