Korona ve anksiyete?

Selamlar KS ailesi. 4 gün önce gece şuana kadar hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Kalp çarpıntım 140 150 lere fırladı. 20 25 dk evde düzelmesini bekledim tabi bu arada beynim karıncalanıyor ve ruhum ile vücudum tamamen bağımsızmış gibi bir his oluştu. Gerçekten inanılmaz bir durumdu. Daha sonra acile gittim acilde serum ile kalp çarpıntımı normale düşürdüler. Daha sonrasında kalbimde herhangi bir sorun olmadığını söylediler. O gece rahatladım eve gittim. Fakat 4 gündür hemen hemen her akşam içime bir sıkıntı basıyor. 4 gündür midemde bir bulantı var fakat kusasım yok yani sanki bir şey sıkışmış orda. Daha sonra tanıdık bir psikologda görüştükten sonra panik atak krizi yaşadıgımı söyledi. Bu arada babam 6 gün önce koronayı yendi. Ondan dolayıda biraz stresliydik ailecek şimdi evde odada 14 gün kara tinada. Bu dönemde anksiyete sorunu yaşayan var mı aranızda ya da benim gibi ilk defa bu dönemde yaşamaya başlayan arkadaş varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca bu konuda tecrübeli arkadaşlarda bana ne yapmam konusunda fikir verirse sevinirim. Gün içerisinde bazen çarpıntılarım ve mide bulantım oluyor. Fiziksel olarak hiçbir anlamda kaygım veya korkum yok fakat bilinç altımda farklı şeyler oluyor demekki ki bunları yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 🙏
Korona ve anksiyete?