Güzel bir kızsın ve zayıflarsan mükemmel olursun ki bunu düşün hep bu sana güç verir hedefin olsun hayalin olsun bunlsr seni güçlü ve iradeli kılar. gerisi diyet ve sporla kolayca hallolur
Normal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz
20 kiloya kadar verdirebilen haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır?
Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:
Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ
yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise;
•2-3 cm lik zencefil parçası
•5 adet limon
•4-5 diş sarımsak
•2 litre su
Hazırlanışı
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız.
Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.
EİG için teşekkür ederim.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
-3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
-1 şişe maden suyu
-1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan
ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz.
öncelikle durumunu kabullen mutlu olursun ve o kadarda kötü görünmüyorsun bir çok diyet programı bulunmakta herhangi bir devlet hastanesine gidip dahiliye dr undan sira alip sana uygun olan diyet listesi uygulanabilir birde spor ufakta olsa hareketini arttirman gerekli gerisi gelir
24 yılım şişman olarak geçti, insanlar karakterden vuramayınca hep kilodan vuruyor. Şimdi zayıfladım. Dilediğin zaman sana yardımcı olmaya hazırım
Nasıl zayıfladığın konusunda bana da bir el atda dile benden ne dilersen😂🙏
Nasıl zayifladin peki anlatır mısın biraz
Bende yanınyçdayım
Tamam yazdım
Cevap
23Cevap
Maşallah baya da güzelsin ya. Zayıflasan ăfet olursun. Beraber yapalım da nasıl
Ben bu gün diyet ve spora başladım
aslında mesele şişmanların kötü gösterilmesi tvlerde felan şişmanlar hep aptal canım 2nci planda kalan kadın erkek profili cizdigi için rol olarak o yüzden şişmanlıgı biz beynimizde bu kadar kötü görüyoruz gelişmiş ülkelerde yüzde 70 obezdir
Tatlım ben de zayiflicaktim spora başladım diyet yapmadan pizzalar tatlılar 5 kilo verdim corona geldi spor salonları kapandi lanet olsun çok zor kilo vermek
Evet banada oldu aynısı Coronadan önce 2 kilo vermistim bide geri aldım onu şimdi 😔
Selam bu kilomu hamilelikmi şişmansın neden sorun ediyorsun sağlık yönünde bir mani yoksa sanada yakışmış
Liposakşınım yok ki yağlarını söküp atayım. Sağlıklı beslen, spor yap
İnan çok güzel yüzün var bu konuda bir bilgim yok ama şunu tüm kalbimle söylüyorum çok güzelsin hmarım zayıflayabilirsin.
Teşekkür ederim ☺️
Kanka bu şişman değilde hamile gibi duruyor ve yanlız değilsin bende seninleyim biz şimam değil kemikleitmiz iri
Evet kanka bende de ödem var işte atsam kurtulcam
Bunu yapmak için bir uğraşın var mı peki?
Evet spor ve diyete başladım bu gün
Ben de senin gibiyim ya Korona yüzünden 2 kilo aldım bile 😔
Kaç kilo vermek istiyorsun?
En az 30 kg
Özelden yazabilir misin bir
Ozguvenin icin tesekkurler. Bir bilenleri bu konuda yardıma davet ediyorum
Herşey senin elinde istikrar önemli içinde yatan gücü keşfetmelisin
Biz sizi seviyoruz... Valla...
Ama elbette sağlık için rejim yapmanız önemli
Zamanında 22 kg vermistim :)
Sen de basarabilirsin. Simdi yine 10 kg fazlam var :)
Fotoğrafdaki siz misiniz?
Evet
İstikarlı olmak nefsi yenmekten daha önemlidir. 1 yıl diyet yapsanız ayda 5 kilo verseniz 60 kilo vermiş olursunuz. İradeli olmak kişinin kendi elinde.
Nasıl bir yardım istiyorsun kardeşim edelim
Diyet listesi ve spor için program
Yardımcı olabilirim :)
Ol lütfen
İradeni kullanırsan sende zayıfların arkadssim herşey irade ve beyindir unutma ♥️
Canım bende aynıyım ya 90 kilo
Nasıl vericez peki bu kiloları
Diyet yap kuzum ve spor
Diyet, spor, uyku düzeni. Ayarlamalısın bunları
Hergün oruç tut. iftari 1 hafta s9nra ac
Hamile gibisin sanki
Evet bence de
Biraz salmissin kendini. Toplaman ve spor yapman lazım. Hergun aynı saatte standart
Mide ameliyatı ol
Oha abarttım biraz sanki
Şişman bayanlar candır can
Vermek te almak ta senin elinde
Zayiflayabilirsin👍
Zayıflarsun
Sen misin?
Evet
yüzün çok güzel. Zayıflamak istiyorsan, yediklerine dikkat et ama zorlamadan, herşeyden azar azar ye, bol bol su iç ve cardio yap terlemelisin!
@Aleynaduru bir sorum var
Evet sor?
@Aleynaduru evet..
kendini motive et ve su iç
Spor yap derim
Diyet yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?