Sağlık Erkekler, Dudaklarım şişti napcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Aniden dudaklarım şişti ne yapsam geçer Üstelik acıyor 😿Çişim de var wcye gitmeye üşeniyorum öf Güncellemeler+1 yıl Allahım beni koru Güncellemeler+1 yıl Allahım nolur geçsin nüffen nolur Erkekler, Dudaklarım şişti napcam? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
DuygusalDusünen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Haklısın dudaklarının durumu vahim. katir gotunee benzemiş. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhah Yorumla
yusuflk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şeyi düşünüyorum erkeklere sormanı ve bunu erkeklerin çözüm bulması Argo yazanlara da kızma bari 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu sitedeki kızları sevmiyore hepsi kıskanç kezban Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakin ol şampiyon. WC'ye git. Elini yıkarken dudaklarına da soğuk su dokundur. Geçer :-) 1 0 Yorumla
xboyutu24 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl dudakta n cok gogus dekoltesı var:) masallahın var bototks yapmıs gıbısın :) 1 0 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Vampir bul bir tane ıssırsın kanın çekilir o zaman 1 0 Yorumla
adaercan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl dudakların şişse bişey olmaz buz koyarsın geçer ama çişini tutmaya devam edersen senin için bek iyi olmucak 1 0 Yorumla
kırmızıgecem Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Gel elime işe 🙄 tövbeysteyşın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haykırdım 1 Yorumla
Tarayme Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence gayet normal çokta şey etme sevgilin buna sevnir bile xcasdcax 2 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Neden erkekler peki pelinsucum? Anlatsana biraz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öncelikle merhaba bebeksucum sitedeki kızlar beni kıskanıp hakaret içerikli yorum yapıyor ve ben de buna engel oluyorum okee Yorumla Vestat +1 yıl 🤦🏻♂️ Yorumla
_-_AslaPesEtme Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Öpsem geçer mi? Corona bitse de görüşseks 😊 Yahya güzeli 😊 1 0 Yorumla
fero_06 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cokta güzel olmuş çişe gelince avcuma işiye bilirsin😁 1 0 Yorumla
Mclaren__F1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Eyer şeytan seni yenemezse sana dişi şeytan gönderir buyurun beyler şeytan senin mrk ben ya s. g 1 0 Yorumla
Lexoqee Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kaçıncı katta oturuyorsun? 1 14 Yorumla Soran +1 yıl 4. kat B blok Yorumla Lexoqee +1 yıl Mutfak penceresi nereye bakıyor? Yorumla Soran +1 yıl Yola bakıyo Yorumla Lexoqee +1 yıl Pencereyi aç ve aşağı atla sjksj Yorumla Soran +1 yıl Arabalar var Yorumla Soran +1 yıl Ölmem vücudumun her yeri kırılır Yorumla Lexoqee +1 yıl Asfalta ayarla, aman gider ayak arabalara zarar verme ( Yorumla Soran +1 yıl 48 kiloyum ☹ Yorumla Lexoqee +1 yıl Sen aşağı atlasan yukarı doğru gidersin :S Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yine yırttım bee Yorumla Lexoqee +1 yıl Sen mutfağa geç ocaktaki bütün gazı aç boşalsın iyice etrafa. Oradan sakın çıkma ama :( Yorumla Soran +1 yıl Corona en iyi çözüm zaten solunum sıkıntım var anında def..☹ Yorumla Lexoqee +1 yıl Dediklerimi yaparsan kurtuluruz :D Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kank profiline baktım göttünde şişmiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl No squat yes vukuat Yorumla
Sirednod Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 547 cevap paylaştı. Sidik sür amonyak işe yarar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haykırdım 2 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 424 cevap paylaştı. Yakindan cekmissin cok normal dudaklarin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şişliği görün diye Yorumla Drmarco +1 yıl Sabah birseyin kalmaz merak etme Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. alerjik reaksiyon olabılır 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Sağlık konusunda 477 cevap paylaştı. Uuu kıyamaam çok emcükleyip soyma dudaklarını acır 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Yaralı parmağa işemek gerekli :) 1 0 Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı. Dudaklarınla beraber gçğüslerde şişmiş 😭 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sapık alın bunu burdan Yorumla DegdirenBerber +1 yıl 😭 alın beni gurban olduğum Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Gel indireyim. Sen beni indir, ben seni indireyiö 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Haklısın dudaklarının durumu vahim. katir gotunee benzemiş.
Ahahhah
Şeyi düşünüyorum erkeklere sormanı ve bunu erkeklerin çözüm bulması
Argo yazanlara da kızma bari
Bu sitedeki kızları sevmiyore hepsi kıskanç kezban
Sakin ol şampiyon. WC'ye git. Elini yıkarken dudaklarına da soğuk su dokundur. Geçer :-)
dudakta n cok gogus dekoltesı var:) masallahın var bototks yapmıs gıbısın :)
Vampir bul bir tane ıssırsın kanın çekilir o zaman
dudakların şişse bişey olmaz buz koyarsın geçer ama çişini tutmaya devam edersen senin için bek iyi olmucak
Gel elime işe 🙄 tövbeysteyşın
Haykırdım 1
Bence gayet normal çokta şey etme sevgilin buna sevnir bile xcasdcax
Neden erkekler peki pelinsucum? Anlatsana biraz.
Öncelikle merhaba bebeksucum sitedeki kızlar beni kıskanıp hakaret içerikli yorum yapıyor ve ben de buna engel oluyorum okee
🤦🏻♂️
Öpsem geçer mi? Corona bitse de görüşseks 😊 Yahya güzeli 😊
Cokta güzel olmuş çişe gelince avcuma işiye bilirsin😁
Eyer şeytan seni yenemezse sana dişi şeytan gönderir buyurun beyler şeytan senin mrk ben ya s. g
Kaçıncı katta oturuyorsun?
4. kat B blok
Mutfak penceresi nereye bakıyor?
Yola bakıyo
Pencereyi aç ve aşağı atla sjksj
Arabalar var
Ölmem vücudumun her yeri kırılır
Asfalta ayarla, aman gider ayak arabalara zarar verme (
48 kiloyum ☹
Sen aşağı atlasan yukarı doğru gidersin :S
Ahahhaha 😂😂
Yine yırttım bee
Sen mutfağa geç ocaktaki bütün gazı aç boşalsın iyice etrafa. Oradan sakın çıkma ama :(
Corona en iyi çözüm zaten solunum sıkıntım var anında def..☹
Dediklerimi yaparsan kurtuluruz :D
Kank profiline baktım göttünde şişmiş
No squat yes vukuat
Sidik sür amonyak işe yarar
Haykırdım 2
Yakindan cekmissin cok normal dudaklarin
Şişliği görün diye
Sabah birseyin kalmaz merak etme
alerjik reaksiyon olabılır
Sevgilin emmistir ondan olmustur
Uuu kıyamaam çok emcükleyip soyma dudaklarını acır