Özgüvenim çok düşüyor üniversitede sınıfta çok zengin çok güzel kızlar var ben konuşsam bile benle ilgilenmiyolar. benim annem babam yok maddi gücümüz de hiç yok erkek gibi gidip geliyorm ve gücüme gidiyo çalışsam da yetmiyor biseye. özgüvenimi nasıl yukselticem?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sınıfındakilere çok fazla değer ya da anlam yükleme. Sonuçta üst insan falan değiller. Söylediklerini umursamaları neyi değiştirecek ki? Sadece paraları var diye kıymetli mi oldular? ya da Senin paran yok diye kıymetsiz mi oldun?
Hayat çok zor ama nefes alıyorsan bir umut vardır. Yarın ne olacağını bilemezsin.
Üst sınıf insanlar onların tek tişörtü benm 1 aylik yemeğim. çogu öyle en dusukleri benm gerçekten çok yoruldum
Onların üstündeki tişört onları nasıl üst insan yapabilir ki? Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Yorulman çok doğal, belli ki sevdiğin bir ortamda değilsin, diger insanların yanında kendini küçük görüyorsun (kendine yaptığın en büyük eziyet). Hayalin ya da hayattaki amacına odaklan. Başardığını düşün ve hayata devam et. Dediğim gibi yarın ne olacağını bilemezsin.
Hoşlandığım insanlar bile bana bakmıyor o kızların pesindeler hep. Genç bir kızım basari için bile yıllarca yoklukta mücadele ettm sadece doğduğum yer aile kötü diye hayata geridenbasladim. sevmek sevilmek istiyorm ama kimse bakmiyo böyle bir tipe neden baksınlar onlarla ilgileniyorlar hep. sanki kalbim yokmuşcasına umursamıyorlar beni. yani ailesi sevmemiş arkadaşları sevmemis hep küçük görülmüş ezilmiş birydm. her ortamı biliyolar hepsi her gün tatilde. ben bir cafeye gidip çay içemiyorum ki onlarla arkadaş olup gezeyim benden hoşlanan çıksın vs.
Kendini üzme, onlarda aynı toprağa giricek 👍
Hicbisey adil değil nefret ediyorum kendimden
Özgüven ve kişilik kitapları oku ergen gibi davranmak yakışmıyor.
Ergenlik mi ne yaparsam yapayım onların doğuştan sahip olduğu hicbiseye sahip degilim
Dünya malı mülkü için kendini paralaman gülünç. Bende çok insan tanıyorum orta halli, ama cepleri varya sevdikleri insanların tebessümleriyle dolu. Mala mülke tav olanları çok mu mutlu sanıyosun. Lüksün mutluluk getirdiğinemi inanıyosun? Neyse daha fazla yormuycam kendimi 😂👍
Mal mülk isteğim yok ben ekmeğe muhtacken hepsi nereye tatile gitsem diye düşünüyor. Yormana da gerek yok zorla yazdirmiyoruz. Ergenlik değil bu gerçekler. her genç kız ister bakım yapmak güzel giyinmek.10 yıldır kendime kıyafet alamadım onun bunun eskilerin giyiyorm. maalesef çirkin biriysen ve bakimsizsan da insanlara ne kadar samimi iyi davransan da dis görünüşe çok önem veriliyor. neyse kendimi yormicam hayat adaletsiz.
Hadi ya çok geçmiş olsun