Ben de bez kullaniyorum. Bazen geceleri bazen de gunduzleri kullaniyorum. Ailene rahatsizligini dile getir. Yatak yorgan kirlenecegine beze işersin atarsin. Seni anliyorum ne icin kullanmak istedidigini biliyorum. ;)
Böyle konularda terapistler önemli rol oynuyor ayrıca utanılacak bir durum söz konusu değil aileniz le de konusabilirsiniz hatta üroloji uzmanı ilçede gorusebilirsiniz duzelmiycek bı problem değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben de bez kullaniyorum. Bazen geceleri bazen de gunduzleri kullaniyorum. Ailene rahatsizligini dile getir. Yatak yorgan kirlenecegine beze işersin atarsin. Seni anliyorum ne icin kullanmak istedidigini biliyorum. ;)
Aciklarsan yardimci olabilirim belki.
selam yaz bana
Merhaba ne durumdasın ailene söyliyebildin mi? Eğer hastalıktan ise hiç çekinmeden söyliyebilirsin yardımcı olmaya çalışırım bu konu ile alakalı
Sende mi bezleniyorsun?
Biz amcama bağlıyoruz yatalak olduğu için, neden bezlenmek istiyosun
ailene de ben altıma ediyorum bağlayabilir miyim diye söyle onlarda bağla derler zaten fazla önemsemezler
Sen bezleniyor musun
Rahatsızlığın mı var yoksa İnfantilizm misin?
Aynen ama nasıl bağlayacağım
Bunu sadece bir oyun olarak düşün ve kendine infantilizm i seven bir dominant ya da dominatrix bul. Yoksa işin sonu kötü
Dominatrix ne demek?
Ne için peki rahatsızlığıniz var sanırım
Eger görüşleri yorumlarsaniz belki yardımcı olur arkadaşlar 🙄
Gece bir takım sorunlarım oluyor
Anladım peki bunun için terapistle gorusmeyi düşündünüz mü
Hayır
Böyle konularda terapistler önemli rol oynuyor ayrıca utanılacak bir durum söz konusu değil aileniz le de konusabilirsiniz hatta üroloji uzmanı ilçede gorusebilirsiniz duzelmiycek bı problem değil
Geçmiş olsun
Bilmiyorum ne yapıcam
Ailenden kime daha yakın ve samimiysen konuş ve tedavisine basla ilerde daha büyük sorunlara neden olur
Çok b*ktan bir iş değil mi vazgeç bence🤣
Ne için hocam?
Özel bir durum
Sebebi varsa söylemek sakıncalı değil de söyleyemiyor musun hocam?
Hayır söyleyemiyorum
Geçmiş olsun ailene bu durumu açıklayabildin mi?
Bez takıyormusun
Kendine mi
Evet
Neden
Özel bir durum
Söyle açık açık 🤷
Ailen onlar
. b ccwwnwnw s s s s SBS s
Söyle bir
Sebep
Sebep
Niye hastamisin