Sağlık Karantinada kilo aldınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evet arkadaşlar ben baya kilo aldım karantina da peki sizde durumlar nasıl? ☺️ Kilo Aldım Kilo Verdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karantinada kilo aldınız mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aslaolmamalı Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Almışım o yüzden bugün diyete başladım bakalım kaç gün sürecek:))) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Karantinada diyet zor olmaz mı ☺️ Yorumla aslaolmamalı +1 yıl Valla can skntisina abur cubur yiyordum bıraktım diyet demeyelim de dikkat edicem Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bendede o durum var yemek değil de dediğin gibi can sıkıntısına abur cubur çok yeniliyor ☺️ Yorumla
MelekYüceel Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Hazır karantinaya girdik yaz gelmeden birkaç beden daha inceliyim dedim. 4 kilo verdim. Ama daha çok vermeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Yayburcukizi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aldım almamak mümkün değil zaten, vermeye çalışıyorum hayırlısıyla bakalım tutabilecek miyim boğazımı 0 0 Yorumla
MoonlightSonata29 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Ben normalde hiç kilo almam spora başladım 1 kilo aldım 0 0 Yorumla
Bunniej Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl 1 kilo almisim 1 2 Yorumla Bunniej +1 yıl Bugün tartildim Yorumla Soran +1 yıl Ama 1 kilo çok sayılmaz karantina için gayet iyi bence 👍☺️ Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Her gün çay yanına birşeyler yapıyoruz 0 0 Yorumla
Öpsünseniamcan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Sağlık konusunda 364 cevap paylaştı. 1 kg de olsa verdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Almışım o yüzden bugün diyete başladım bakalım kaç gün sürecek:)))
Karantinada diyet zor olmaz mı ☺️
Valla can skntisina abur cubur yiyordum bıraktım diyet demeyelim de dikkat edicem
Aynen öyle bendede o durum var yemek değil de dediğin gibi can sıkıntısına abur cubur çok yeniliyor ☺️
Hazır karantinaya girdik yaz gelmeden birkaç beden daha inceliyim dedim. 4 kilo verdim. Ama daha çok vermeyi düşünmüyorum
Aldım almamak mümkün değil zaten, vermeye çalışıyorum hayırlısıyla bakalım tutabilecek miyim boğazımı
Ben normalde hiç kilo almam spora başladım 1 kilo aldım
1 kilo almisim
Bugün tartildim
Ama 1 kilo çok sayılmaz karantina için gayet iyi bence 👍☺️
Her gün çay yanına birşeyler yapıyoruz
Hangimiz almadık ki..
1 kg de olsa verdim
Bilmem farketmedim
Kilo almadım.
Ayni kaldim