Ağız yalnızı evet, yanlış okumadınız. Kuchisabishii diye bir şey varmış. Canın istemese bile yemek yemek bir şeyler içmek anlamında. Türkçesi de ağız yalnızlığı. :( Corona ağzımızı yalnız bırakmış olabilir mi sizce? Herkes kilo alıyor, büyün boyfriend pantolonlar skiny jean'e dönüşüyor. Hayat zor, ağzımız yalnız :( Sizde durum nedir?
Evde oturmaktan ağız yalnızı olmuş olabilir miyiz?
Spor yapin haftanın 4 günü kimse üşenmesin spor yapsın.. Bir plates lastiği ya da iki dumbell bunun için yeterli olur.. Sporu hayatınızın merkezine sokun ve emin ol en zor günlerin sıkıntılı anlarin kurtaricisidir.. Ayrıca abur cubur tüketmeyin dengeli protein ve karbonhidratlar tüketin.. Anlamıyorum 37 yaşında başı ağrısa bile sporunu aksatmayan bir adamım ve genç arkadaşları görünce hallerine bakıp üzülüyorum resmen yani bu kadar mı hayattan bıkilir pes edilir?
Hayır. Aksine kilo veriyorum. Normalde günün meşgalesinde hareket ettikçe bir şeyler yeme isteği daha çok oluyordu ve bir türlü düzene sokamıyordum. Şimdi evdeyim ve düzenimi oturttum. Her şey güzel gidiyor şu an.
Olabilir ya her gun her gun farkli tatlilar kurabiyeler yapıyorum tatlısız gün geçmiyor o olmasa abur cubur. Sanirim karantina sonu panda olup çıkacağım
Yoo hiçte öyle değil. Karantinanın ilk gününden beri Evde tek başıma kaldığımdan kek yapmayı ve daha birçok şey öğrendim. Müzik dinleyerek yalnızlığımı gideriyorum. Oh mis. Ama muhabbet edecek birisi olsa yok demeyiz tabi 😏
Sizi bilmem de ben oldum ne bulsam yiyorum ama büyük israf Allah affetsin. İnsanlar yiyecek bir lokma ekmek bulamazken benim böyle olmam çok büyük günah.