Makatım aşırı dar büyük abdestimi yaparken kanama oluyor yırtılıyor cok kötü ağrılar acılar çekiyorum o kadar küçükkü görünmüyor bile deligim serçe parmağım dahi girmiyor ben sürekli kalem gibi bir nesneyi soksam makatimda genişleme olurmu ya gerçekten önemli bir sorun kimse dalga geçmesin yaşamayan bilemez 😔
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet yapabilirsin tabi ama direk parmağıni sokmicaksin yoksa kilcal damarlar yırtılır eğer kesin yapicaksan bana yaz sana adım adım anlatirim
Hayır olmaz, daha önce makat ile ilgili bir operasyon geçirdin mi? Hemoroid gibi misal?
Hayır doktor ameliyat olmami tavsiye etti ama pek istemiyorum ben ilaç falan yazdi Ama işe yaramadı a
Tamam şimdi bir kaç belki yapılıcak yollar var fakat yani doktora en son ne zaman gittiniz?
Virüsten 1 hafta önce yani 1 ay falan oldu
Yani maddiyattan problem varmı?
Yani maalesef 2 çocuğum var zaten eşim tek çalışıyor
Yani önerebilceğim bu işte en azında türkiye'de tek diyebilceğimiz bir hekim vardı ama maddiyat problem ise biraz sıkıntı o iş. Başka yollar var onlarıda yani şimdi burada söylemek etik olmaz. Bir araştırmak yapmak lazım..
Peki benim bahsettiğim şey işe yararmi sizce
Hayır tabi ki öyle birşey olabilir mi sizce.
Bilmiyorum işte düşündüm bende iliskiye girince genisleme olur diyorlar bende böyle deniyim dedim
Bu baz şeyler yazmayın da hesabınız kapatılmasın :D Hayır öyle birşeylede mümkün değil var yolları illa ki zaten. Probleminiz de büyük anlayabiliyorum da emin olabilirsiniz.
Uff teşekkür ederim ilgilendiginiz için Allah razı olsun 🤗🤗🤗
Cümlemizden eğer maddiyat çözerseniz filan aklınızda kalsın not alın araştırın hatta yarın whatsapp'dan yazın hocaya fikir alın en kötü. Adana, Özel Güzelyalı hastanesi, Op. dr Gürhan Güngör.
Peki çok teşekkür ederim 🥰🥰
makat deliği küçük değil sen kabız oluyorsun günlük tuvalete çıkmalısın aksi durumda dışkı birikir ve sertleşir çıkaramaz hemoroid olursun sana bir tavsiye
Makat deligim küçük doktor ameliyat olman gerek dedi ben çocukluğumdan beri bu acıyı yaşıyorum ameliyat olmakta istemiyorum o yüzden farklı yollar bulmaya çalışıyorum makat darlığı yüzünden dışkılama yapamıyorum ve sürekli kilo alıyorum
özelden yaz sana bir yöntem anlayayım
Basurdur o...
Makat dar olmaz...
Kabızlık vardır
Makat dar olmaz bu yüzden doktor ameliyatı önerdi
Ayneb haklısın
Cahil olmayın bilgin yoksa araştır direk yorum yapmak icin yapma
Her yemekten sonra bir zeytin çekirdeği yut
Faydası oluyor diyen çok..
Geçmiş olsun
Sana iyilik düşünen de kabahat...
O vakit ne diye soru sorarsın..
Git doktora.
Senin dedin başka..
Pis şıllık
Yaptığın yoruma bak makat dar olmaz diyorsun peki ben neden şikayetciyim soruyu senin gibi cok bilmişler cevaplasın diye degil belki benim gibi sorunu olan vardır bilgilendirir diye yad bilgili bir yorum yapar diye sordum tamam
Kanama Hemoroitten oluyordur, ağrı acı da Anal fissürden
Almis oldugun gida ile ilgili
sağlığın şakası olmaz bir uzmana görünmen iyi olur
Genişlemez kabızsın ondan kanar
Hayır ya 25 senedir kabizmiyim
O zaman sorun var demektir ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Gizliyi açamam malesef
Nick seni gizli tutuyor sorun olmaz ki beni tkp et sadece
Yok saol
Sevgilin varsa o genişletsin. Ciddiyim :)
Evliyim serçe parmak bile girmiyor denedik
Ohoo bir de evlisin. İstediği kadar dar olsun azıcık acıya katlan. Her gece yapın 2-3 aya genişler. Acıyacak ama dayanman lazım. Tamamını soksun.
Defalarca denedik her sekilde denedik aciya dayanıyoru fakat daha ucunu zorlamadan direk yırtılıyor hemde baya bir yırtılıyor ve iyileşmesi 2 haftayı buluyo
Benim kıza çok zorlamıyorum direkt giriyor. Valla seninki gibisi yok sadece sende var galiba.
Boyun çok mu kısa ondan mı böyle?
Doktor ameliyat dediyse ameliyat ol. Kurtulursun böylece.
Boyum 1.78 kilom 110 makat darlığı yüzünden kilo alıyorum
Aslında boyun da uzunmuş. Senin çözüm ameliyat galiba. Çünkü penis girecek kadar geniş olaaydı zamanla daha da genişlerdi. Ama hiçbir şey sokamıyorsun o zaman nasıl genişlesin?
İyice kayganlaştirip genislet
Sevgiline ver bu işi o açsın 🤭😊
Açılmaz getir ben bacağımı sokayım
saçmaladın.
Yasin kac
25 .
Ben genisletmenin cozumunu biliyorum
Seks yaparsan düzelir
Hemoroid oldun demekki
Ben açarım
He şok genişler
Ya😂😂😂 neyse