Bir erkek sonucu ne olursa olsun eninde sonunda hoşlandığı ya da ilgisi olduğu bir kıza dayanamayıp açılır mı? Yoksa ne kadar ilgisi de olsa açılmadığıda olur mu?
Cevabın nedir?
eğer çok sevmişse ve utangaç biriyse açılmak için zorlanır ona yardımcı olman gerek sevgini göster eğer umutsuzsa senle ilgili hiç açılmayabilir.
235 Yorumla
Soran+1 yılArkadas ortamında falan gayet iyi dısarıya karsıda pek utangac oldugunu sanmıyorum. Hergun farklı insanla muhattab oluyor cunku.
Soran+1 yılOyle her kizla muhattab olan bir tip degil zaten. Yanindan kiz geciyor kaldirip kafasini bakmiyor misal..
Soran+1 yılBenimlede konusmuslugu yok sadece bakiyor. Faceden bir kere mesaj atti oda benim yaptigim. bir hatadan dolayi.
- +1 yıl
ortak arkadaş aracılığyla iletişim kurmayı denyebilirsiniz bugün bnim başıma geldi bnim ünide kızın biri bana bakıyormuş falan bnim sınıftaki arkadaşlara iletmiş onlarda fotosunu gösterdiler bana ben kızdan hoşlanmadığım için kibarca kabul etmdim kimseyi oylamak istemem ama arkdaş olabiliriz demiştim.
Soran+1 yılArkadasimi gondermistim ben hatta olayı DESEAGLE nickli arkadasa anlattim yorumda isterseniz oradan okuyun.
- +1 yıl
okudum belkide çocuk kafasında birkaç tahtası eksik olabilir, insan en azından gider konuşur buna benzer açılamama vakası bnde yaşadım ama benim durumum şöyledi kızı tanıyalı 1 senede 3-4 sevgili değiştirmişti, çok kararsız, sadakatsız biriydi, bende açılmadım. pek temiz bir kız değildi, benide aldatır diye arkadaş ilişkisiyle yetinmiştim o zmanlar. tabi bu örnek seni kapsamıyo seni bilmiyorum.
Soran+1 yılHmm dizin durumunuz farkliymis ama kotu bir durum acilmamaniz iyi olmus siz onu uzaktan izleyip karar vermissiniz. Bu ne yapmaya calsiiyor ben anlamadim. s Belkide hoslanmiyor bilmiyorum.
- +1 yıl
sonra pişman oldum kız öyle bir tavır koydukki, arkdaşlığımız bitti o bitirdi muhabbetini, sevgisini, ilgisini herneyse bir iki sen git konuşmaya çalış ölmezsin karşındaki insan sonuçta eğer olmasa zaman kaybıdır hiç bulaşma derim. sen bilirsin kafanı karıştırmaya çalışıyo olabilir, seninle oynuyor olabilir, daha çok senin ilgini çekmeye çalışıyordur. merak duygusuda bir taktiktir insanı sürükler
Soran+1 yılMesleginden dolayi oynacagini zannetmiyorum. Sikayetci olursam mesleginden olur cunku bunu cook iyi biliyor. İsinede cok duskun. Mesaj atip konusmak istiyorum ama olumsuz bir sey soylerse kendimi kotu hissederim ondan. O bana bir kere mesaj atmisti iste keske uzatsaydim konuyu.
- +1 yıl
işyerinde bu işler farklıdır. sana değer verdiği için laf olur söz olur diye çekiniyo bence onu şimdi az çok anlayabiliyorum işyerinde herkes rahat davranamaz onun bu tavırlarından dolayı yadırgama bizim memlekette zordur aşk meşk işleri sana şunu söylim sen beklersin ama hayat beklemez
Soran+1 yılOlabilir polis cunku herkesin ne olduunu bizden iyi biliyorlar birde bizim burasida kucuk yer herkes birbirini taniyor eger sizinde dediginiz gibiyse biraz icim rahatladi. En azindsn o bakismalar bos degildir kendimi kandirmiyorumdur.
- +1 yıl
mutlka öyledir siziçinizi ferah tutun ama çocukta cesaretli değil hiç oda var yemeğe çıkma, ya da bir yere gidip bişeyler içelimmi sorusu sorulabilir sormalı bir girdabın içindesiniz, mesajı atın deneyin korkunun ecele faydası yok. yoksaçocuk soğyadabilir, vazgeçebilir zamanla bu çıkmaz seninle aşılması gerekiyo demekki
Soran+1 yılBilmiyorum ki onun ne yapmaya calistigini anlamis degilim. Mesaj atmak istiyorum amaa olumsuz cevaptan korkuyorum. Yasadigimiz seyleri arkadaslarima anlattigimda reddedilmeyeceksin diyorlar ama bilmiyorum.
Soran+1 yılKesim karara varmamin farkindayim ama kolay degil yapmak istedigimde.. Neyse yardiminiz icin cok tesekkur ederim. :)
Soran+1 yılTesekkur ederim. İnsallah sizde mutlu olursunuz.. :) Siz simdi benim meselem konusunda olur mu diyorsunuz yani bos degil mi ki bana karsi..
Soran+1 yılAnladım.. Çok teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılHiç sanmıyorum da olursa once ben sana dua ederim merak etme 😊
Soran+1 yılBen pek o gozle bakamiyorum malesef. İlgisi olan insan kac aydir gelip konusurdu bosa yani. 😊
- +1 yıl
git sen konuşsan ona bu duygları anlatmış olsan neler neler olur kimbilir, işte hepimizin karşısında dikilmiş duvar o duvarı aşabilsek daha neler neler göreceğiz kimbilir
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin, seyredersin
ben sana daha nediyim artık sözcüklerim tükenir oldu sana karşı valla,
Soran+1 yılBir erkege duygularini anlatmak o kadar kolay degil ki direk basit kiz damgasi yersin diyorlar. E ben nasil cesarer edip adama sana karsi ilgiliyimm diyim ki. Tamam hep erkek adim atacak diye bir kaide yok ama insan korkuyor iste. :(
Soran+1 yılİste ondan cok korkuyorum.. Napim saglik olsun..
- +1 yıl
keşke dememen için ilk adımı senin atman gerekiyor ola yakınımda olsanız ne hinlikler çevirip sizi buluştururdum bir kere öyle bişey yapmıştım en yakın arkadaşıma:)) kızda arkadaşımdı ufak tefek beyaz yalanlarla birbirlerine yakınlaştırmıştım onları sevgili olmuşlardı lisedeyken heygidi günler
Soran+1 yılBen gercekten cok seviyorum ama korkuyorum iste.. Keske oyle bir sey bizede yapsalar ne guzel olurdu.. En azindan onun adim atmasini beklemezdim...
Soran+1 yılYardımınız için teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılUtangaç değilse açılır. Utangaçsa senden bir adım bekler
13 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç değilse ve açılmıyorsa?
- +1 yıl
O zaman yapacak birşey yok. İçinde yaşar aşkını. Başkası çıkana kadar karşısına
Soran+1 yıl:((((
Bazen.
Yani atacağı adıma karşılık bulacağını bilirse bu süreç daha hızlı ilerler.
Yoksa yerinde saymaya devam.00 Yorumla
Zamanla onu daha iyi tanimaya calistikca acilir bence
13 Yorumla
Soran+1 yıl7-8 ay epey bir zaman degil mi sence.. :((
Soran+1 yılSadece bakistigimiz kadariyla taniyoruz birbirimizi bir de adlarimizi soyadlarimizi biliyoruz. Oyle cok ayrintili bir tanisma yok aramizda..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaçılabilirde hareketlerinede bakar yaniii
eğer sevgilin falan olursa olmaz o iş19 Yorumla
Soran+1 yılPeki açılmadığı halde her gordugu yerde bakıyorsa, bu benim hal ve hareketlerimi gozluyor anlamina mi gelir?
- +1 yıl
evetttt gözü sende demektir bunuda anlaman lazım senin
ama o süre içinde erkek arkadaşın olursada yine bakar böyle sana ama açılmazz
sanmam yanii
Soran+1 yılErkek arkadaşım yok onunda biliyor olması lazım cunku facebookta ekli ve iliskimin olmadigi yaziyor. He tek bir sorun olabilir. Beni ne zaman gorse elimde telefon var..
- +1 yıl
hımmm oda garipp belki vardır diye düşünür
ama senin hareketlerin nasıl yaklaş işte ona sende
yanında ol onun
Soran+1 yılTanismisligimiz yok ki.. Facebooktan ekleyerek ilk adimi attim.
- +1 yıl
Oooo ne yaptnz siz böyle
Soran+1 yılNe yapmısım ki..
- +1 yıl
Daha tanısma olmamıs
Soran+1 yılOlmadi. Sadece faceden bir kere mesaj atti oda soyle oldu; Yanlislikla messengerdan arama gonderdim ona oda mesaj atti.
Merhaba iyi aksamlar beni aramissiniz diye. Bende anlattim durumu yanlislikla oldu diye. Oda tamam sıkıntı yok.:) yazdi. Bende anlayisiniz icin tesekkur ederim.:) dedim sonra gordu ama bir sey yazmadi bir daha.. Ne bileyim tanismak ya da konusmak isteseydi yazardi diyorum.
+1 yılBence acilmaz malesef utangac olan insan var herkesin davranis ve dusuncesi fsrkli
110 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar yoğun duygulara sahip olursa olsun açılmayabilir diyorsunuz yani.
- +1 yıl
Malesef biz bakisiyoruz falan carpti ama ne acilna gordum ne bisey 7 aydır utangscmis bir de umursamaz oyle duydum ondanmis yani. s
Soran+1 yılAynen bizim gibi of ne nazlılar.
- +1 yıl
Bazen acaba ben mi erkegim diye dusunuyorum neler planladim ama yapmaya cesaret olmayinca 7. Aya giris yaptik. d ccidden baya cesaretsizim o da baska bir telden caliyor anlamis degilim. s
Soran+1 yılKonusmayida dusundun mesaj atip acilmayida dusundun dimi...
- +1 yıl
Telefon numarasi yok ben arkadas yardimiyla dedim ama benim sevdigim cidden saniyesi saniyesine uymuyor ve asiri sinirli. s
Soran+1 yılBende ilk olarak arkadasimi gonderdim. Ama hani arkadasim seni seviyor vs demedi arkadasim. Sadece arkadasima cok bakiyorsunuz vs dedi. Ve cocuk rahatsiz ettigini dusunup ozur diledi. Yani bir adim attik. Onun yerine adam gibi cesaretimi toplayip karsisina cikip ne hissettigimi soyleseydim ya şu an cikiyor olurduk. Ya da olumsuz bir sey soylerdi bende kafamda bitirmis olup şu an bu soruyu sormaz olurdum. İnsani cok cikmaza sokuyorlar.
- +1 yıl
Acayip insanlara akil veriyorum kendim cesaretsizin tekiyim konussam belki olmusti belki olmamisti belki de arkadas olmustuk bilmiyorum ama kafam daha rahat oluyordu
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum sana konusamadigimiz icin bu cikmazdayiz zaten sende benim gibisin.. Ama konusmus olsak olumlu ya da olumsuz cevap aliriz ve yolumuza bakariz.
İçine kapanıksa hayatta açılmaz. Ölse bile aşkından
117 Yorumla
Soran+1 yılArkadas ortaminda falan gozlemledigim kadariyla gayet konuskan ama..
Soran+1 yılHerkes boyle diyor. Yani isi geregi ya da arkadas ortaminda herkesle cekinmeden muhattab olabilir ama insan ilgili oldugu insana karsi rahat davranamaz cekinebilir diyorlar. Facebooktan ekledim. Ondan oncece arkadasim gidip sordu arkadasima bakiyorsunuz dikkatimi cekti bir sebebi var mi falan diye.. Anlamis olamasi lazim degil mi?
Soran+1 yılMuhabbetim yok ki nasil zaman gecirecem. :(( 7-8 aydir boyle acilmaz dahada artik bence..
Soran+1 yılOrtak arkadasimiz yok malesef.
Soran+1 yılOrtak alanimiz hic yok. O burali degil burada calisiyor sadece.
Soran+1 yılPolis.
Soran+1 yılYa da ben aticam mesaj.
Soran+1 yılİste gurur yuzunden tam 2 aydir mesaj aticam.
Soran+1 yılHaklisiniz ama olumsuz cevapta beni cok kotu edecek. Onu her gordugumde acaba hakkimda ne dusunuyor diye dusunmekten kendimi yiyip bitiririm.
Bence açılır, bazı seyleri bastırır insanın, eger gercekten hoslanıyosa, sen bir adım atmayı dene, bakalım o sana ne kadar gelicek?
110 Yorumla
Soran+1 yılFacebooktan ekleyerek ilk adimi attigimi dusunuyorum. 7-8 ay oldu bu saatten sonra acilmaz diyorlar..
Soran+1 yılBenim ona karsi ilgili oldugumun farkinda oldugunu dusunuyorum. Cunku en basta arkadasim gidip konustu arkadasima bakiyorsunuz sebebi var mi diye.. Oda kim falan demis. Arkadasim resimimi gostermis cocuk resimi gorunce gulumsemis sonrads tanidim asinaligim var deyip karsilastigimiz yerleri saymis. Sonrada gorevim icabi soyle bir etrafa goz gezdiriyorum demis bakmamin sebebi yok demis. Arkadasta he herkese oyle bakiyorsunuz yank demis. Cocukta yokta deyip gulmus. Sonrada sapiklik namina bakmadim. Rahatsiz ettiysem ozur dilerim demis. Bu olaydan epey zaman sonra faceden ekledim sonra bakismalar falan anlamis olmasi gerek bence.
Soran+1 yılUzmek istemiyor derken? Bir sey hissetmiyor olabilir mi diyorsunuz.
Soran+1 yılKotu biri degil de.. Belki kendince baska sebebi vardir.
Soran+1 yılPeki, tesekkur ederim. :)
Bir adım at bakalım ne olacak gör ;) böyle sormakla olmaz...
13 Yorumla
Soran+1 yılFacebooktan ekledim. İlk adimi attigimi dusunuyorum. :)
Soran+1 yılAmin.. Tesekkurler. :))
Acilir. Ama oyle biri varsa bildigin yardimci ol... yakinindaysa ona bir kahve yap mesela
10 YorumlaKarsi tarafta bir umut belirtisi yoksa asla acilmam
10 Yorumla
+1 yılAcılır bu konuda erkekler kızlar kadar sabırlı değil.
10 Yorumlaaçılmadığıda olur ama nadir görülür bu türler bizim dönemdeydi öyle tipler malesef
20 Yorumlazor kişiden kişiye değişir
13 Yorumla
Soran+1 yılZor derken mesela?
Soran+1 yılOlabilir. Haklısınız.
evet tabiki acilir ama korkuor suanda
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyden?
+1 yılaçılmadığı da olur. kendimden biliyorum =D
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen olsan neden açılmazdın? :)
- +1 yıl
Ben hergün gidiyorum yanına bugün konuşayım ne olacak ki diye. Kendime gazı veriyorum ama gördüğümde cesaretim özgüvenim herşeyim bitiyor =D vazgeçiyorum. böyle böyle mal gibi yaşıyorum işte =D
Soran+1 yılBu cesaretsizlik basa bela ya anliyorum seni gercekten zor bir durum. :)
açılamayabilir benim çok olduğu açılamadığım
15 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen misiniz?
Soran+1 yılPeki karsında ki kız sana karsi ilgisi oldugunu hissettirse azda olsa yine de açılmaz misin?
Soran+1 yılAnladim. Tesekkur ederim..
+1 yılKişiliğine bağlı. %50 ihtimal var.
10 Yorumla
+1 yılHayla bekliyoz:/
12 Yorumla
Soran+1 yılBakalım nereye kadar bekleyeceğiz.
- +1 yıl
Bakalım:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçılamadım 3 yıl oldu facede ekli numarası var
110 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizin face hesabinda ekliyiz bizde ama hiç tık yok onda ben ekledim. Benim mi mesaj atmam gerek anlamadim ki..
Cevap sahibi+1 yılilk sen eklediysen evet ben ilk eklemiştim ilk ben mesaj attım öyle öyle gidiyorz
Soran+1 yılİlk mesaji benim mi atmam gerekiyor? Ekledikten sonra o bana mesaj atmisti ama benim yaptigim bir hatadan dolayi..
Cevap sahibi+1 yılgerçekten birşeyler hissediyorsan sonunda pişmanlık duymayacağım durum olmaz diyorsan at bir şey olmaz tabi onun karakterinede bağlı kalmış bir durum benim konuştuğum kişi hep ilk o atardı
Soran+1 yılMesaj atmayı dusunuyorum. Hatta mesajim bile hazir ama cesaret 0..
Cevap sahibi+1 yılbirden yolla sanki normal arkadaşına yazıyormuşsun gibide olabilir
Soran+1 yılOlmuyor iste yapamiyorum. Olumsuz cevap almaktan korkuyorum. Daha da onu gordugum yerde kendimi kotu hissederim.
Cevap sahibi+1 yılbiliyor musun senle benim durum aynı bende olumsuz cevap almaktan korkuyorum
Soran+1 yılNapacaz boyle :((
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum akışa bırakacam ben galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılaçılmadığı olur bazen %25 i açılamaz
10 Yorumla
+1 yılutanırsa (ben gibi) açılmaz
10 Yorumlaaçılabilir, açılmayadabilir. belli olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kadar utangaçsa açılmaz
10 YorumlaAçılır kesin
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki, tesekkur ederim.
+1 yılaçılır
13 Yorumla
Soran+1 yıl7-8 ay oldu. Hala açılmıyorsa?
- +1 yıl
özguvenı eksıktır ya da hoslanmıyodur
Soran+1 yılAnladım. Tesekkur ederim. :)
+1 yılaçılır merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yıl7-8 ay oldu pek umut yok bende.
+1 yılkıza baglı
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben açılırım
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği