Sağlık Sağlıkçılar Evde iğne olmak sakıncalı mı illa hastanede mi olmam gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sağlıkçılar Evde iğne olmak sakıncalı mı illa hastanede mi olmam gerekiyor?İğnem "dikloron" evde olabilir mi? Korkuyorum da ağrı acı olur mu Sağlıkçılar Evde iğne olmak sakıncalı mı illa hastanede mi olmam gerekiyor? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_AskerYareni_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Hemşire varsa yapabilir diklorondan bir sıkıntı olmaz. Ama kendin yapma, dikkat edilmesi gereken şeyler var çünkü. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok hemşire yapacak da korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Hemşire mısın Yorumla Soran +1 yıl Bir şey sorabilir miyim Yorumla
bharcan Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 61% +1 yıl yapan kişi işi biliyorsa evde daha az gerilirsin , rahat olursun.ama her önüne gelene iğne yaptırma. 0 0 Yorumla
yağız_delikanlı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl yapan kişi kim o önemli, hemşire bir tanıdığın vardır gelir evde yapar tamam sıkıntı yok, ama kendin yapmaya çalışma veya rastgele birine yaptırma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Subkutan igneleri evde kolayca yapiyorlar ama diger türlüsünü bilmem. Onu da yapanlar var gerci ama riskli. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorsan yapma sakin. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bu kastan mi? Yorumla Soran +1 yıl Kalçadan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hemşire varsa yapabilir diklorondan bir sıkıntı olmaz. Ama kendin yapma, dikkat edilmesi gereken şeyler var çünkü.
Yok hemşire yapacak da korkuyorum
Hemşire mısın
Bir şey sorabilir miyim
yapan kişi işi biliyorsa evde daha az gerilirsin , rahat olursun.
ama her önüne gelene iğne yaptırma.
yapan kişi kim o önemli, hemşire bir tanıdığın vardır gelir evde yapar tamam sıkıntı yok, ama kendin yapmaya çalışma veya rastgele birine yaptırma
Korkuyorum
Subkutan igneleri evde kolayca yapiyorlar ama diger türlüsünü bilmem. Onu da yapanlar var gerci ama riskli.
Teşekkür ederim
Bilmiyorsan yapma sakin.
Peki
Ne bu kastan mi?
Kalçadan