Özellikle gençlerin yarısı bu yüzden depresyonda 😲😂 Sizce haklılar mı? Bence psikiyatrik destek almaları şart 😜
Evet 😯
Hayır 🤓
Bilmiyorum 🤷♀️
Bekle yazıyorum 🥳
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ergen psikolojisi, ben de hatırlıyorum 12 13 yaşlarımda niye böyle çirkinim deyip isyan ettiğimi , o dönemi çabuk atlatmıştım allahtan, birine çirkin demem için kendini bişey zanneden ya da güzel olmak için çabalayan biri olması lazım, mütevazilik çok güzel bence kendi için ve başkaları için iyi şeyler isteyebilmek
Kanki bosversinler hepimiz toprak olacağız
bir sivilceyi bile dert edip delirenler var. malesef bu çok acı.. bu kadar fazla özgüven problemi olan bir nesil ilerde nasıl adımlar atacak acaba çok düşündürücü
Cevap
17Cevap
Yok daha neler gadası y
Soruyu yanlis sormussun, simdi cirkin derken tarifini yapman lazim, onun icin soruyu su sekilde degistir bence:-) Depresyon insani cirkin yaparmi... daha mantikli?
Durduk yere kimse herșeyi güzellikten ibaret Sanmaz.. onu Bu düșünceye iten toplum var..
ikili ilișkerde çok fazla değișme oldu, herkez ayak uyduramıyor maalesef..
Aslında sokmamalı ama geçen bir söz duydum insan kendini çirkin görse beğenmese intihar edermiş şaşırdım yani
Sokmamalı, herkesin bir tarafı güzeldir ya yüzü, ya karakteri, ya yeteneği Vs, güzellik illa tipsel olmamalı, bütüne bakmalı insan. 😃
hayır. değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmek saçma
çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır bunu her zaman hayat felsefesi olarak gördüm
Vallahi o kadar depresyona girecek durumlar var ki çirkinlik aklıma bile gelmiyor ajsjd
Bakim yapmiyorsan cirkinim diye agliyorsan evet depresyona sokar.
Hayır, düzeltilebilecek bir şey için depresyona girmeye gerek yok
hayır tabii ki bunu ciddi ciddi düşünmek bile çok saçma
Bşr ara depresyona girdim çirkinim diye oturdum bakımlı olmaya başladım 40 küsur kilo verdim vücut çalıştım demekki depresyon faydalıymış
Evet cirkin oldugum icin el ele bile degemedim hic sevgilim olmadi 😂
Sokmamalı çünkü insan her daim tevekkül edip şükretmeli.
Ay hic giremem bu ra depresyona. Beni cirkin bulan girsin lutfen beni yormasin
Hayır neden ki çirkin olmak ya da güzel olmak kimsenin. Elinde değil ki Allah vergisi sonuçta
Güzellik görecelidir. 😅 Bu devirde çirkin diye birşey yok.
evet sokuyor. depresyondayım unutuldum :(
Evet insanlar acımasızlar.
Çirkinlik göreceli dir
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır
Evet yazdıklarına katılıyorum bende.
Bu yüzden intihar eden insanlar bile var
hayır tabii hayat kısa çünkü
Ne alaka. Güzellik göreceli bişey
Çok saçma zaten kime gore neye gore cirkin.
Her satıcının bir alıcısı vardır merak etme:)
Beni bazen sokuyor
Sokmamali.
Kime göre neye göre
A dedim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?