Erkeklere bu konuda kimimizin özenmişliği vardır. Artık bizde ayakta işeme aparatıyla bu rahatlığa sahip olabiliriz. Kaldı ki bunu cesurca nerede kullanabiliriz bende bilemedim.
Siz bu aparata basıl bakıyosunuz, alalım yorumlarınızı 😊
Emin olun idrarı ayakta yapmanın hiçbir überliği yok. Yani özenilecek durum bazında değerlendirmemek gerekiyor. Getirisi olmadığı gibi can atılarak denenecek bir şey de değil samimi olarak söylersem. Bu aparatı kullanıp içinde kıyıda köşede maskülen dürtülerini saklayan insan dişileri illaki vardır. Ayakta ürik asit bıraksanız erkekliğe benzeşmekten başka yaptırımı olduğunu düşünmüyorum, piyasanın alakasız objesi bana göre.
ben 11 yaşımda kendime idrar sondası gibi bişey yapmıştım, bir poşeti aldım boru haline getirdim o poşetin bir ucunu daha geniş bıraktım ki içine çişimi yapabileyim, poşetin diğer ucunu başka bir poşetin içine bantladım çişim oraya orada toplancaktı. neyse bunu test edeyim dedim işe yaradı, bi kaç kere daha denedim gene işe yaradı. çişim geldikçe ona yapıyordum ki o bi gün bi yırtılmış ben işemeye başladım bi sıcaklık geliyor. bi baktım altıma çişimi yapmışım.
Konuyu şöyle düşünün; uzun yolculuğa çıktınız ve tuvaletiniz geldi, yol kenarına çekip sizin tuvalet yapma hakkınız var ama biz kuytu köşe bulmak zorundayız kaldı ki hiç hijyenik olmayan bir ortamda en mikrop kapabilir yerimizi açıyoruz! Keyfii bişey değil yani zorunlu şartlarda kullanılabilir.
Buhari ve Müslim, Abdullah b. Abbas (r. a)'ın şöyle söylediğini rivayet etmişlerdir: Rasulullah (asm) iki kabrin yanından geçti ve şöyle buyurdu: “Bu kabirlerde yatanlar azap görmektedirler. Ama büyük bir şeyden dolayı azap görmüyorlar.” Rasulullah (asm) daha sonra sözüne şöyle devam etti: “Evet bunlardan birisi, insanlar arasında söz taşırdı. Diğeri ise bevlinden (idrarını üzerine sıçratmaktan) sakınmazdı." (Buhari,)
Ayakta yapmanın sonu bu. Yani heveslenecek bir şey değil. 4 yaşına girecek çocuğuma oturarak alıştırdım, o öyle gider inşaallah. Çocukluktan başlıyor bunlar.