Kolumda bacağımda göğsümde sırtımda yağ yok göbeğinde de çok yok ama üst bacak iç bacağımda yağ bir türlü geçmiyor basen bile yok neredeyse. İç bacak nasıl erir haftada 2 gün 10 dk koşu yapıyorum her gün yürüyorum yememe de dikkat ediyorm ne yapsam erir artık
O bölgedeki yapı bilinenin aksine tamamen yağ değildir vücutta en çok kas bacaklarda vardır ve spor yaptıkça doğal olarak oranı artar çubuk gibi bacakları olan insanlar nasıl var diyeceksin bunun aslında 2-3 önemli nedeni var biri genetik diğeri beslenme diğeri de dediğim gibi spor
Hanımefendi, google'a, youtube'a iç bacak egzersizleri yazıyorsunuz, istediğiniz sıkılaşmaya bu egzersizler sayesinde kavuşuyorsunuz. Buradan size çare çıkmaz. Ayrıca görüntünüz de normal.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben spor salonuna gidiyorum zaten bacağım sıkılaştı artık çok sert yumuşak değil oradaki doku o kadar sert ki sıkınca ağrıyor ama içerde yağ da var biliyorum
Yağ Oranım normal 10 kilonun altında yağım var ama işte herkesin belirli bir bölgesi yağ tutmaya daha verimli oluyor kadınlarda genelde göbek basen iç bacak erkeklerde de göbek oluyor bende iç bacağımda toplanıyor ne yazıkki başka hiçbir yerimde bu kadar yağ yok ne bacak ne kol ne sırt...
Bisiklet sür. Ya da spor salonlarına gidiyorsan orda bisiklete benzer makineler var onları kullan. 3 ayda incelir.
Ama bacaklardaki incelme çatlaklara neden oluyor aklında bulunsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sifir basenli küçük fındık kalçali zayıf vücutlu 34-36 bedenli bir kadın var sanırım karşımda. Doğru mu?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değil 38im
Cevap sahibi
+1 yıl
Şaşırdım Niye 34 bedenli minnos bir kadın imajı oluştu bende o zaman?
Soran
+1 yıl
Bilmem kendine sor
Cevap sahibi
+1 yıl
Boyun kilon kaç peki
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu kadının adını bulabilir misiniz? ↗ Vücudu ve giyimi Sıfır basen Küçücük fındık isırmalik kalça İncecik bacak bebeksi yüz 75B meme... Tam olarak linkteki kadın gibisini çekici buluyorum ben.
Korona virüsü, 400-500 mikrohücre çapına sahip , boyutları büyük bir virüstür, herhangi bir maske bile virüsün girişini engeller, bu nedenle eczacıları 2 katlı 3 katlı maske istiyoruz diye zorlamaya gerek yoktur.
Virüs havaya değil, yere yerleşir, bu nedenle hava yoluyla bulaşma ihtimali düşüktür
Korona virüsü, metal bir yüzeye bulaştığında 12 saat yaşayacak, bu yüzden ellerinizi sabun ve su ile yıkamak bile yeterli olacaktır
Kumaşlara bulaştığında Corona virüsü 9 saat kalır, bu yüzden kıyafetleri yıkamak veya iki saat güneşe maruz bırakmak onu öldürmek için yeterlidir.
Virüs 10 dakika boyunca ellerde yaşar, bu nedenle cep boyutlarındaki alkol ve dezenfektanları cepte taşımak ve sık sık önlem amaçlı kullanmak faydalı olacaktır
Virüs 26-27 ° C sıcaklığa maruz kaldığında öldüğü için , sıcak bölgelerde yaşayamamaktadır. Ayrıca sıcak su ve sıcak içecekler içmek ve güneşe maruz kalmak yeterince iyidir. Dondurmadan uzak durmak , soğuk yiyecekler ve içecekler tercih etmemek önemlidir.
Ilık su ve tuzla gargara yapmak virüsü bademciklerde iken öldürür ve akciğerlere geçmesini önler.
Bu talimatlara uymak virüsü önlemek için önemlidir.
Bacağım ince zaten kürdan gibi alt bacağımı görseniz. Üst bacak da erisin istiyorum oradaki yağ da gitsin istiyorum ama gitmiyor işte sıkılaşma hemen olmaz ben 1 aydır düzenli squat yapıyorum zaten
Kilom iyi 48 kiloyum zaten veremem kilo koşuyorum zaten artık etki etmiyor. Ben squat ile sıkılaştırıyorum ama kalınlaşmaz zaten onun için çok uzun yıllar sporla uğraşmış olmak gerekir 1 aylık squat ile etki etmez. Herkesin güzellik algısı sexy algısı farklı demekki ben öyle olmak istiyorum öyle beğeniyorum. Yorum için teşekkürler