Ben iki defa oldum ilki 6 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 10 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim.
10 yaşında sünnet olmuştum. Ben sünnet olurken tam kesilme anında herkes oldu da bitti maşallah diye tempo tutmuştu, olan bana olmuştu tabi. Dört kişi tutmuştu beni. O kadar da kesmeyin kesmeyin diye yalvardım ama herkesin içinde sünnet olmuştum