Diz kapağı kütlemesi, el bileği kütlemesi ya da el/ayak kütlemesi kireçlenme yapar mı?

Diz kapagi kütletmesi El bilegini kütletme El ayak parmagi Bel kütletme ćene Kisacasi boynum haric heryerimi kutletiyorum. Hic bir yerim agrimiyo.
AMA
Dizlerimi kütletmeyi onceden zevkine yapiyordum zorla bacaklarimi one arkaya sallayip sonra kütletmeye calisiyordum. Ama simdi tam bir mecburiyete döndü. Kendi kendine yururken kutluyo veya ben uzanirken veya ayaktayken kutletiyirum. Eger yapmazsam agriyo , bide bazen tutuluyo galiba kutletmeye calisiyirum olmuyo cok agriyo kutlese agri gecicek ama olmuyo bazen oyle oldugumda cokta zorlayamiyorum kemigim kirilir veya diz kapagim kayar diye... çenemde dizlerim gbi ama bende diş problemi var ondan çenemde rahatsizlik duyuyorum kutletmem gerekiyo gbi oluyo tel takarsam duzelirmis. Ama diz kapagima care ne? 😂 uzun sure yapmazsam unutulur gider mi ilerde kireclenme yapar mi? BOYNUM HARIC HER YERIM KUTLUYO MASAALLAH
Diz kapağı kütlemesi, el bileği kütlemesi ya da el/ayak kütlemesi kireçlenme yapar mı?