Daha önce 5 - 15 dk içinde çalışan ve aslında uzun süre dayanan Xanax, Valium, Clonzepam, Tomazepam ve diğer benzodiazepinleri kullandım. Artık hepsi çöp ve aslında bunlar bana köpek çekmekten başka bir işe yaramıyor. Şimdi sadece Serex alıyorum. Sakinleştirici tesirini seviyorum ama oda Afrika Bufalosu gibi uyutmaktan başka bir işe yaramıyor. Kimyasal atık deposu için yeni bir çöp önerin varsa yaz. Aksi takdirde 1 kilobaytlık zekanla 1 xper kazanma girişiminde bulunma !
Sakinleştirici bir şey arıyorsun galiba. Tam olarak sakinleştirici değilde haşhaş beyni uyuşturuyor bir süre. Ben önceden çok depresyonlara girdim. Biliyorsun herkesin iniş çıkış dönemleri, zor günleri oluyor. Haşhaş yiyince bir sakinleşiyordum. Bu mavi olan var ya baharatlar arasında satılan şeker büyüklüğünde
Knk ben sosyal fobi icin dideral kullanıyodum zamanında. Evden cıkmadan bir saat önce yarım atıyodum yine biraz sakinliyodum insan içinde. Ama artık reçeteli mi bilmiyorum bir de kalp ilacı antidepresan degil aynı zamanda anksiyete icin olur mu tam emin olamadım ama sosyal fobi de anksiyete bozukluğu türlerinden diye biliyorum
Kullandığın ilaçlar kendi grubunda en üst gruba dahil olan ilaçlar zatenBundan sonrası narkotik ilaç grubuna girerÖnce ilaca ara ver sonra tekrar kullanmaya başlaTekrar eski etkiyi alırsınTabi durumunu bilmiyorum ama keşke hiç kullanmasan bu tarz ilaçlarıAcil şifalar diliyorum