Hayata bakışımı ve algilarimi degistirmek zihnimi temizlemek istiyorum.
Neler yapabilirim? Dogaya çık spor yap gibi seyler değil zihinsel egzersiz önerileriniz var mı?
Hayata bakışımı ve algilarimi degistirmek zihnimi temizlemek istiyorum.
Neler yapabilirim? Dogaya çık spor yap gibi seyler değil zihinsel egzersiz önerileriniz var mı?
Merhabalar. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ne güzel ki ; 'kitap oku, yürüyüş yap, şarkı dinle ' gibi tavsiyelerin işe yaramadığını farkındasınız. Evet, bunlar sadece geçici bir süre, insanı sorunlarından uzaklaştırır. Kalıcı çözüm ise ; anksiyetenize sebep olan düşünce kodlarını 'Kendi kendine telkin' yoluyla silmek ve doğru düşünce kodlarını yerleştirmek tir. Ben 3 okb ve 2 panik atak rahatsızlığımı, böyle yendim çok şükür.
Teşekkür ederim
Evet ben sorunuma "gerçek" çözümler arıyorum. Anlık iyi hissetmeler değil. Düşünce kodlarimi ve algımi degistirmek istiyorum. Meditasyon yaptınız mı?
Anladım. Evet, Meditasyon da yaptım, gençken. 24 saat yapılamayacağına ve meditasyon sonrası ; bizi rahatsız eden düşüncelerle yine başbaşa kalacağımıza göre ; asıl çözüm o yanlış / anormal kodları silip, yerine doğru kodları yerleştirmek tir. 3 okb ve 2 panik atak rahatsızlığımı da böyle yendim, Allaha şükürler olsun.
Ben de böyle tahmin ediyordum. Meditasyon cok övülüyor ama her an meditasyon yapma imkanımız yok. Sadece buna sığınmak gercek problemden kacmak gibi oluyor.
Ama günümü medite bir şekilde geçirmeyi (yaptigim ise tam odaklanmayı) denicem
Birşeyi çok kişinin övmesi, o şeyin doğru olduğu anlamına gelmez. Galieo'dab önce, bütün insanlar dünyanın düz olduğunu iddia ediyordu, fakat dünya yine yuvarlaktı. Budizm'deki konsantrasyon tekniği doğru. Temelini biliyorum. Yoga, Reiki vs gibi birçok yöntem de var
Fakat, hepsinin de hatta psikiyatr biliminin de eksik kaldığı nokta, bence şu : Beyine gelen anormal / yanlış düşünceyi beyin üretmiyorsa, kaynağı nedir? Ve bu düşünce nasıl silinir? Çözümü, Kur'an-ı Kerim'de gördüm.
Cevap
4Cevap
Bunlari dinle iyi geliyor.
https://youtu.be/J4ZAZe-LyV8Beynini pozitif seylerle doldir mesela. Pozitif filmler izle kitaplar oku negatif olan herdeyden uzaklas
Pozitif olmasa bile en azindan negatiften uzaklasmak kesinlikle gerekiyor
Negatif arkadaslarina message koy surekli pozitif gruplari takip et you tubede olumlu insanlari dinle ve yeni bir sey ogren mesela dil
Melisa çayı bende anksiyete hastasıyım deliriyorum resmen ya melisa çayı ya da deprex 20 mg
bence ilaç daha kötü yapıyor insanı hayvan sahiplen onunla ilgilen
Kitap oku
Yohturrr loo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?