Ölmek için fazla gencim :(?

Merhaba, ben 18 yaşındayım. Sizlere bu konuyu danışmak istedim. Doktora git deyip kestirip atmayın lütfen. Bilginiz ve tecrübeniz varsa yararlanmak istiyorum sadece. Kendimi bildim bileli hep çabuk yorulan, nefes nefese kalan, koşamayan, sporla ilgilenemeyen ve en önemlisi çok kısa mesafeleri yürürken bile çok zorlanan biri oldum. Küçüklüğümde 3-4 kalp doktoruna gittim ve bir şeyim olmadığını söylediler. Bu şekilde yıllarca yaşadım. Şimdilerde çok ilerledi. Yolda nefes nefese kalıyorum. 100-200 metrede bile... Ayrıca son zamanlarda yürürken bacaklarımda ve ellerimde uyuşma olduğunu fark ettim. Bir adım dahi atamayacak hale geliyorum bazen. Haftaiçi bir gün doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizce hangi alana gitmeliyim? Benim gibi bu sorunla uğraşan oldu mu? Hangi hastalığın belirtileridir sizce? Kalp kapakçığı ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi? Ameliyat olsam ölüm riski de fazladır şimdi. Ölmek için fazla gencim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün bir kardiyoloji uzmanına gittim. Ekg çekildi. Kalp muayenesi yapıldı. Kan testi istedi. Çok garip bir şekilde yine aynı şey oldu. Yine bir şey çıkmadı. Her şeyin normal göründüğünü sadece kalbimin fazla attığını söyledi. Dideral isminde bir ilaç yazdı. Sabah akşam yarım içmem gerektiğini söyledi. Israrla efor testi istedim. Çünkü gerçekten hayat kalitemi o kadar etkiliyor ki... Neyim olduğu çıksa ortaya en azından tedavisi, ameliyatı neyse olurum ama hiçbir şeyimin çıkmaması beni bezdirdi.
Ölmek için fazla gencim :(?