Baş ağrısı icin norolojiye gittim aşağıda ki gibi sonuç cıkmış acil yardım ne demek istiyor, doktoruma randevu bulamiyorum?

Anlayan varsa dalgaya almadan cidden sonuçta ne demek istiyor cevap verebilir mi?

Aksiyal planda SE T2 ve FLAİR ağırlıklı Sagital planda SE T2 ağırlıklı Aksiyal planda SE T1 ağırlıklı Bulgular Görüntü alanına giren bilateral ethmoidal hücrelerde mukozal kalınlaşmalar gözlendi. Temporal kemik kompartmanlarında patolojik sinyal izlenmemektedir. Dördüncü ventrikül normal büyüklük ve konfigürasyondadır. Bazal sisternalar açıktır. Vermis tabii sinyal yoğunluğunda ve formasyondadır. Pons, bulbus, mezensefalon normaldir. Bilateral periventriküler beyaz cevherde, sentrum semiovalede T2A ve FLAIR sekansta hiperintens, T1A izointens izlenen çapları 3 mm geçmeyen birkaç adet nonspesifik gliotik değişiklikler mevcuttur. (kronik iskemik-gliotik değişiklikler?) Korpus kallosum normal sinyal yoğunluğunda ve formasyondadır. Perikallosal patoloji tespit edilmedi. Ventriküler sistem normal genişliktedir. Orta hat yapılarında sapma izlenmedi. İntra ve ekstra aksiyal kolleksiyon ve kitle formasyonu tespit edilmedi. Dural sinüslerde trombüs lehine bulgu saptanmadı. Difüzyon ağırlıklı incelemelerde patolojik kısıtlanmış difüzyona ait görünüm izlenmemiştir. Sonuç: a
Baş ağrısı icin norolojiye gittim aşağıda ki gibi sonuç cıkmış acil yardım ne demek istiyor, doktoruma randevu bulamiyorum?