burun ucum düşük kaldırtmak istiyorum önden duruşunu seviyorum ama yandan kötü duruyor fiyat ve süreç hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilir mi yüzüm yuvarlak ve yanaklı olduum için küçülttürmiycem küçülttürürsem yanaklarım daha da büyük gözükür
Peki madem öyle, ciddi cevaplayayım. Uzun süre fotomodellik yapmış biri ve geniş bir çevreye sahip biri olarak söylüyorum size, burnunuzda hiç bir problem yok. Öyle arkadaşları model diye seçiyorlardı ki Allah yardımcıları olsun, arkamı dönüp tersten bile bakmazdım hiç birine ama egolar tavandı. Aklınızı böyle şeylerle yormayın artık..
anladım ama ben aklıma koydum yani güzelim ama bir bütün olarak tek olarak bakıcaksam burnum kötü tamam çok kötü değil farkındayım ama ufak bir işlem gerekiyor diye düşünüyorum cidden çok rahatsız ediyor çünkü burun takıntım var benim bide kirpik bunları halledince mutlu olucam
Ben şu orasını burasına takıntılı olup işlem yaptıranların bir tanesinde bile, bakın bir tanesinde bile diyorum, iyileşme görmedim. Tabii karar sizin yine.
fındık gibi burnun var insanın ısırası gelir gidip ameliyat olcam diyosun değişiksin.. hani kimsenin hayatına karışmak istemem de çok gereksiz gerçekten
En İyi Cevaplar