Her kılın çıktığı yerde o kılın gözeneği vardır ya..kaş ortamda tüyler çıkıyor ben alıncada açık açık gözenekler aldığımı belli ediyor..
ne yapmalıyım bunu önlemek için?
ne yapmalıyım bunu önlemek için?
Bende alıyorum kardesım.Ama sen galıba kokunden alamıyosun.Cunku bı ara bendede oluyodu.Isıgın gelıs acısına gore bazı kıllar gozukmuyo dıkkatlı ol :D
yöntemi nasıl kökünden alamıyorsundur diyor herkes ama nasıl alacam kökten?
Sürekli cımbızla alıyorum kaş ortası sürekli cımbız izleri oluyor nokta nokta aq 4 seans kalıcı fondöten gittim her seferinde aynı şey oluyor evde geçirmenin taktiği yokmu bunun daha yeni aldım yine bastır bastırma farketmiyor yine iz oluyor kendiliğinden geçermi yıllardır bu sorunla uğraşıyorum
Bence sen almayi bilmiyorsun yani kokten alman lazim.
krem sür
Cevap
4Cevap
Arkadaşlar nolur yardım edin aynı sorundan muzdaripim geçer mi? yoksa hayatımda hep bunla mıyım :(( eskiden bilmeden ortasını jiletlemiştim bir kere ondan sonra hep cımbızla almaya çalıtım ama pek becerdiğim de söylenemez ordasında hep gözenekler ve izler kaldı ve sanki derinin altında batık gibi bir şeyler de var nasıl geçer acaba?
Geçti mi acaba geçtiyse nasıl geçti
iple almanı öneririm diyeceğim şimdi kızacaksın bana :) en iyisi sen kendi berberin ağda yaptır oluyormuş öyle sanırım berberlerde.
Benim hic kas ortamda kil cikmadi:(
Kose miyim yohsam ben:(
Tam iki kas ortana isik tutarak al kaslari çünkü isigin gelis acisina göre bazi killar görünmez
AYnışey bnim başımada geldi biraz esmerim aldığım yer beyazlık çıkıyo ne yapmalıyım
keşke hiç almasaydın bende de var ama almıyorum..
cahillik...
sittin sene öyle gider.
pudra sürerek dışarı çık :)
cımbızla kökünden çek kılları
yöntemi nasıl kökünden alamıyorsundur diyor herkes ama nasıl alacam kökten?
cımbızı kılın dibine iyice getir ve tut çek
Solariuma gir.
pudra sür :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar