Sırf insanların ön yargılarını kırabilmek onlara güzel görünebilmek için bıçak altına yatmak akıl tutulmasıdır bana göre. Eğer ciddi şekilde psikolojinizi bozan bir durum yoksa kendinizle barışık olmak estetikle değişmekten daha karlıdır. Beğenilme arzusu bastırılamayacak seviye olan insanlar kusurları bile olmasa bıçak altına yatmaktan geri durmuyorlar. Hep daha güzel en güzel olma peşindeler. Vücut deformasyonu başlayınca estetik sizi kurtaramayacak kendinizle barışık olun.
Ben yatmazdım sanırım.. yani ama tabi insanlar begenilmenin ve çok istenen birisi olmak için görselliğinin önemimin farkında ve bunu kullanıyorlar.. haliyle bıçak altına atıyorlar Ama ne gerek var Var olanı değiştirmeye
Beğenilmek mi beğenmek mi? Bence günümüzde insanlar bunu çok karıştırıyor. İnsanlar kendilerini iyi hissettirmek için estetik operasyonlar yaptırırken dışarıdaki insanlar her şeyin kendileri için yapıldığını sanıyorlar, bize güzel görünmek için yaptırdı kafasıyla bakıyorlar... Psikolojik yönü daha önemlidir, sürekli olmadığı sürece bıçak altına yatmak sağlıksız değil bence.
Şahsi fikrim beni sadece yüzeysel olarak beğensinler diye böyle bir uygulamada bulunmam. Yaradan beni her halimle artımla, eksimle böyle yaratmışsa eğer bunu değiştirmek ya da beğenmemezlik yapıp ona karşı çıkmak benim fıtratımda yok. Kişi kendini her haliyle sevmeli..
Amaan bırakın sizi beğenen öyle beğensin, olduğunuz gibi. Gülüşunüzle, kalbinizle, her şeyinizle. Boşverin 😊 ama eğer ruh sağlığı için iyi gelecekse özellikle kendinizi mutlu hissedeceksiniz tabiki yaptırılır bu tür işlemleri benden tavsiye sadece kendiniz için yaptırın sizin mutlu olmayacağınız ancak başkasını mutlu eden bir görünüm için hayatınızı zindan etmeyin💜
Ben doğru bulmuyorum. Kendisi ile barışık olmayan, sırf karşı taraf beğensin diye yapılan psikolojik bir sorundur. İnsan önce kendini olduğu gibi tüm kusurları ile beğenip sevmeli. Birileri beğensin diye değil. Birileri birileri hep birileri; insan önce kendini beğenmeli. Başkaları bu kadar ön planda olmamalı
Beğenilmek için değil kesinlikle Ama kendini daha iyi hissedeceksen ve doktorlarla artısını eksini konuşup yapmaya karar verdiysen yanlış bir şey değil bence
Bana daha çok öyle insanların psikolojik rahatsızlıkları var gibi geliyor ama tabiki AP. tal AP. tal keşke olseniz tarzı yorumları da doğru bulmuyorum herkesin knedi yaşantısı
Herkesin kendi kararı saygı duymak gerekiyor ama öyle insanlar bana çok cesaretliymiş gibi geliyor sağ elimden bir ameliyat olacağım öyle korkuyorumki elimi kullanamıyorum yinede korkumdan olmuyorum baya cesaretliler
En İyi Cevaplar