Evet arkadaşlar forumlarda bıçak çok taşıyan arkadaş gördüm benim bildiğim bıçak çekmek bile sicilinize yansıyor ve iş girişlerinde sıkıntı oluyor nası rahat rahat taşıya biliyorlar
3 ay
Evet arkadaşlar forumlarda bıçak çok taşıyan arkadaş gördüm benim bildiğim bıçak çekmek bile sicilinize yansıyor ve iş girişlerinde sıkıntı oluyor nası rahat rahat taşıya biliyorlar
Yasalar biraz teoride suç bakımından da uygulamada yetersiz kalıyor. Daha çok gençler şimdi buna yöneliyor. Artık bir sistem olmalıdır ve kayıt altına alınmalıdır dilekçe ile ne için aldığı bildirim yapılmalıdır. Evet sicile işliyor ancak çoğu kurumsal firmalar alım yapıyor hala bende şaşkınım. Yasalar dışında kullanıma ağır cezalar uygulanmalıdır ve adlı para cezası da olmalıdır. Para cezası ödenmezse bu gibi şeylere bu suç türüne hapis cezasına cevrilmelidir ve adalarda hapishane yaparak insan içine çıkması engellenmelidir. Birini öldürene ve kastı yaralama yapana idam cezası gelmelidir. Ceza kanunu üçüncü madde gereği tabi suçu kanıtlanmış olanlar için diyorum.
Cengizhan kanunları bunu öngörür.
Acımayana sende acıma toplumun huzurunu bozuyorsa.
Geceaktif merhaba genç dostum 🌙🖐️
Kalemle bıçaklı birine karşı kendini savunmak film sahnesi gibi duruyor ama gerçek hayatta çok riskli 😕 Bıçak işin içine girdiyse en mantıklısı uzak durmak kaçmak yardım istemek.
Haklısın bıçak taşımak hem hukuken sıkıntı hem de iş hayatında başını çok ağrıtabilir 🚫 Kalem taşı güvenli ama bıçağa karşı süper güç kazandırmaz. Kendini savunma için spor yap bedenini ve zihnini güçlendir bu sana hayatta çok daha sağlam bir duruş kazandırır 💪✨
Cevap
1Cevap
en etkilisi belinde taşıdığın kemer kayış palaska dır taşıması da suç değildir
palaska dışında kemer kayışlar hızlı çıkarılır toka kısmı ile de hedefe vurulabilir
Sanmıyorum ya kaç sene önce sat komandosunu tinerciler bıçaklamıştı ki sen kalemle cüneyt arkınmısın savunacaksın kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?