Arkadaslar 1.68 Boy - 73 Kilo
Fazlam Varmı?
Göbegimi Nasıl Eritebilirim.
Yardımlarınızı Bekliyorum?
Fazlam Varmı?
Göbegimi Nasıl Eritebilirim.
Yardımlarınızı Bekliyorum?
Fazlan var ve göbek bölgesi kolay erimez. Sabır. Beslenme düzenini gözden geçir. Dirayet göster ve spor yap. (fitness salonu işletmecisiyim ve trainer olarak emek veriyorum. 7 yıldır profesyonelim boksörüm)
Göbeğini 3 ayda incelten var, 6 ayda incelten var. Az ye, sık sık ye ve günde en az 20-25 dakika yürü, koş, mekik, kürek, bisiklet, göbek bölgesi odaklı yer hareketleri (bunlardan birini ya da hepsini birden) yap. Yotube üzerinden videolarla hangi kas hangi egzersizle çalıştırılır milyonlarca video var. 8-10 dakikalık programlar. Uygula programın birini. Zor ama imkansız değil göbek eritmek. Hevesini de hemen kırma. Kolay gelsin ;)
Yardımların icin tskler :)
Olabilir :)
zor zaten herkesin sorunuda boyum ve kilom iyi ama göbeğim var problemi...Senin kilon iyi sorun yokda 60 kiloda olsan o göbek gitmes en zor kısım göbektir fitness salonuna git beslenme programı felen verir hocalar kasa çevirmek kolay değildir göbeği ama yaparsın 6 ayda... yoksa yürüyüş felen göbeği eritmes kolay sıkı bir yemek programı ağır kardiyo ve Mekik çekerek felen düselir
sağolun :)
Biraz yürüyüş öncesinde de bir bardak sıcak suyq bir kac damla limin sıkıp için faydali olacafni düşünüyorum bu şekilde zayflayan cok cevremde
Tskler
Karbonhidratı kes, mekik çek, yürüyüş yap, metabolizma hızlandırıcı çaylar iç (yeşil çay, kayısı çayı gibi)
Tsk :)
Cevap
7Cevap
30 dk bisiklet yapıyorum, mekik şınav biraz erime var ama sabır işi çünkü bazen bakıyorsun o kadar uğraşıyorum erimiyormu diyorsun ama öyle hevesini kırıp bırakma bir iş yapacaksan sonuna kadar gideceksin
Tskler :)
Evet 7-8 kilo verebilirsen, boyuna göre normal kiloda olmuş olacaksın.
tsk
burada vakit geçireceğine spora gitsen diyorum :-)
sağol :)
neredeyse aynı boydayız, ben 63 kiloyla kendimi kilolu hissediyorum.
evet kilo fazlan var ideal kilon 67 civarı karın egzersizleri yapman lazım hafif ağırlık çalışman lazım
tsk
benim boy 1.73 kanka kilomuz aynı yag fazlan var mı peeki vucudun da
onu nasıl hesaplıyoruz
eyvalah :)
ekmek yeme
icini yemiyorum
sadece dısını
dışında daha çok kalori varmış okuduguma göre, plates yapabilirsin ben yapıyorum ve göbeğimde ciddi anlamda erime oldu
Tskler )
Mekik, Koşu diyet.
boyuma göre kilo fazlamı
Tskler :)
Spor + diyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar