Dalga geçmeyin lütfen. 5 6 tane şişkinlik ele geliyir hem yanıyor hem çok ağrıyor 2 gündür doğru düzgün oturamıyorum doktora gidemem utanıyorum
Sıcak suya oturdum yine aynı yok mudur bir çaresi
Sıcak suya oturdum yine aynı yok mudur bir çaresi
Tek çaresi ameliyat.
Başka türlü ne yapsan boş.
Tedavi için bir isim önereceğim ankaradaysan ve ya ankaraya gitme imkanın varsa kesinlikle görüşmelisin.
Googlede Egzozcu mevlüt diye aratınca dahi çıkan Mevlüt Topbaş. Adamın tekniği nedir bilmiyorum ama arkadaşımın 4 kez ameliyat olup kurtulamadığı bu belayı 15 20 dakika da çözdü. Çıkarkende sırtını sıvazlayıp bir kaç gün beni anarsın ama sonunda dua edersin dedi geçti. Gerçektende o ağrıdan 4 büklüm olan 4 kez ameliyat olmuş arkadaşın son 3 senedir hiçbir şeyi yok.
Attarda hemoroid için bitkisel kremler var. Birtane al, her büyük abdestten sonra tırnak büyüklüğünde bir miktar al o bölgeye sür. Yedir. Sonra yine tırnak kadar al sür parmakların ile yavaşça içine doğru bastırarak geri sok makatına hemoroidi. Bunu düzenli yap alışkanlık olur zaten. Zamanlada az birşey iner, daha sonraları sende alışacağın için rahat edersin hep. Her dışarı çıkışında o bitkisel kremi kullanarak parmaklarınla geri hafif bastırarak itele. Yapa Yapa öğrenirsin işte.
Geçmiş olsun.
Doktora gidemem utanıyorum ne demek ya? Sağlık bu. Kesinlikle utanılmaması gereken bir durum. Bence bilakis doktordan utanıp gitmemek utanılmasi gereken durum.
Vajina, anüs gibi bölgeler hafife alınmaması gereken yerler. Daha büyük sorunlar oluşabilir. Lütfen doktora gidiniz.
Ebegümeci otunu kaynat ve haşlanmış otun üstüne otur, günde birkaç kez. Şişini indirir.
Cevap
5Cevap
Ya lutfen doktora basvurun 6 tane diyorsunuz 3. Evredir buyuk ihtimalle utanilicak bisey yok inanin ben doktorlarla neler yasadim anlattirma simdi ,)) utanmak normal ama saglik bu
Haklisiniz biraz da ailem sen kızsin orana mi baksınlar yok cinsel organın meydanda yok ameliyat mi olmak istiyorsun gibi şeyler söyledikleri için cekiniyorum
İnanamıyorum ya aileniz böyle şeyler mi diyor? 😟😲
Sıvı tuket diare olmaya çalış baharat tüketimini sıfıra indir acı yeme
Diare ne demek
Krem ya da antibiyotik kullanman gerekli. Genel cerraha görünmen gerekli mutlaka.
Ya helva vs biseyler soyluyolarda doktora git çok büyük sorun olur o
Baharat ve acılı asla yememen lazım..
Çok mu anal seks yaptın?
Bir kaybol git herkesi kendin gibi sanma
Hehe yapmışsındır nolucak ama fazla da yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar