Doktorumun verdiği tırnak cilasını kullanıyorum ama 5 aydır gecmedi. Tırnak mantarını geçiren var mı aranızda neler denediniz neler yaptınız ya da ne tür bir ilaç kullandınız?
bana nerden bulaştıysa bulaşmıştı, çok titiz olduğumdan çıldırtmıştı beni de, ilk önce şunu söyleyeyim o cilalar falan para tuzağı, ben antibiyotik tedavisini de almak istemedim ve mantarın nasıl bir organizma olduğunu, nasıl yaşadığını ve nelerin onu öldürdüğünü araştırdım ve sonuç olarak şunu yaptım, ilk önce domestos tarzı hijyen için kullanılan temizlik ürünü jelini sıktım, biraz bekletip yıkadım, sonra hindistan cevizi yağı sürdüm, bu şekilde iyileşti, ama bunu hergün, en az iki ay tekrarlaman gerekli.
Tekfin 250mg kullan hap. Birde travacol krem. Bana çok iyi geldi... Hap bı kutu yetmiyo ama zaten 14 adet var içinde 2 kutu al düzenli kullan ALLAH'IM şifa versin
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aminn cok tesekkuredrm siz nekadar kullandiniz gectimi?
Ben 1 kutu aldim 2 hafta kullandım. Yok oldu mantarlar. Ama 3 5 gün sonra yine çıktı. Bu yüzden 2 kutu kullan ara vermeden. Eczacı böyle önerdi ve geçti çok şükür. Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar