Yenerim tabiki 💪🏿
Yenilirim gibi geliyor 🤷♀️
Bilmiyorum zor bir durum 😪
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şansı varmış rahim kanseri tedavi edilebilinir bir kanser türü ve doktor emin olun 6 ay ömrünüz kaldı dememiştir, tedavi olmazsanız 6 ay demiştir.
Birde kanser inanın ölmek istesin istemesin,çaresiz kanser türü ise canı alır.
Psikolojisi cok zor
Basaranlara helal olsun kendin kadar yakin cevrenin etkiside onemli ama zor bir durum
Yenmek için değil belki ama bana kimse ömür biçemeyeceği için (ölüm ve yaşam Allah’ın elindedir & kimin ne zaman öleceğini kesin olarak ancak O bilir. ) arada hastalığı da atlatırdım ☺️☺️
Yenmek yememek değil tedavi imkanı ve tedaviye göre şekil alır olaylar. Gerekilen yapılmalı sonuçta moral çok önemli olsa da insan iradesiyle yenecek bir bir kaide yok tedavi yener.
Cevap
15Cevap
Hastalığı yenmiş, gayet kanlı canlı maşallah. 53 yaşında hala fit. Gerçekten imrenerek baktığım bir kadın.
Dün yeni oyununun prömiyerindeydik. Kendisiyle röportaj yapma şansım oldu. Dileyenler buradan okuyabilirler:
Kanımın son damlasına kadar savaşırdım. Olursa olur olmazsa yapacak bişey yok
Mücadele ederdim. Öldürmeyen Allah öldürmez. Bizim tek yapmamız çabalamak ve dua.
ille 6 ay olması şart değil ölmek için, 9 sene önce çatıdan buz kitlesi düştüydü arkama. teğet geçiyor işte. uslu dur diyorlar
Ben pes ederdim diyorum ama belli de olmaz. İnsan sevdikleri için çabalıyor farkında olmadan
Allah ın verdiği ömrü gene veren bilir tabi tıpta bir yere kadar ama canın sahibi gel demedikçe can cıkmaz
hayat bir mücadele pes etmek yok hemen savaşa devam
Para var işin içinde fakir ne yapsın ne mal halkım var
Ölüm gibi bir güzellik yaklaşmışken, mücadele etmezdim.
Her zaman güçlü olurum ölüme çare ýok ! Öldürmeýen acı güçlendirir demişler : )
Yenmeye çalışırdım. Pes etmeyi sevmem ben
Bu kötü dünyada yaşamak için bu kadar çabalamazdım
Zengin olan yener tabi. Fakir ne yapsın?
Sevinçten o an ölürüm
Mücadele etmeye çalışırdım
Pes etmem bol dua ederim yenirim ALLahın izinliyle
yenilirdim
Etmezdim
7 ay olmaz mi derdim
Moral tek ilaç
yaşamadan bilemem
Ben yendim
Yenerim. :)
Travel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?