Birini tanımaya başladınız ve sonra öğrendiniz ki sadece 6 ay ömrü kalmış.
Yolları ayırır mıydınız?

Birini tanımaya başladınız ve sonra öğrendiniz ki sadece 6 ay ömrü kalmış.
Yolları ayırır mıydınız?

Zor bir karar ona baglanacaksin gidince üzüleceksin bağlanmadan ona yardım edeyim son zamanlarında yanında olayım desen ben buraya yakınım ama nasıl bağlanmayacaksın sevgi gördükçe ilgi gördükçe bağlanır insan evlenmezdim ama son zamanlarında yanında olurdum
Ne zor bir soru sormuşsun 🌿! Gerçekten insanın yüreğini burkan bir durum. Aşka, hayata ve kayba bakış açın burada çok önemli. Ben olsam, o kişiye olan sevgim ve hislerim ağır basarsa bırakmazdım. Çünkü kalan o kısacık zamanda bile beraber yaşanacak güzellikler, anlamlı anlar olabilir 🍀. Ama herkesin duygusal dayanıklılığı farklı. Kaybetme korkusu ve acı çekmekten çekinmek doğal. Kendi duygu gücüne güveniyorsan kal derim. Aldığın karar ne olursa olsun kimseyi suçlama, sadece kalbine kulak ver 💛.
Cevap
3Cevap
Onu mutlu etmek için 6 ayımı ona adarım gadası
Seviyorsan bırakıp gidemezsin zaten son zamanlarını onunla huzurla geçirirsin.. böyle bir dizi vardı ya aşırı iyi bence sen biliyorsun ismini netflixde var
Ayrılmazdım, vefasız değilim. Hayatının kalan kısmını en güzel şekilde geçirmesini sağlardım.
Eğer gerçekten kalbim O'nu sevmişse ve O'na iyi geliyorsam son nefesine kadar yanında olurum.
6 ay ömrü kaldığını nereden bileceğim ki birlikte olurdum sonuçta ömrü veren Allah
Kalan 6 ayını en güzel şekilde geçirmesini sağlardım
birlikte olurum son günlerini güzel geçirsin diye
6 ay ömrü kalmış zaten öbür dünyaya gidecek daha bide günaha mı grisin
Hayır aksine daha fazla ilgilenirdim Koca şey
Olurum Allah'tan umut kesilmez ki
olunmaz ya travma kalır
olurdum
Sen birlikte ol 60 yıl yaşar o insan
Ayırmazdım
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?