Gün içinde yazışıyorsunuz günde bir iki kere de sesli konuşuyorsunuz tabi haliyle her an kim nerede ne yapıyor çoğunlukla bilemiyorsunuz ancak olabildiğince birbirinizi haberdar ettiğiniz bir sevgililik düşünün devam eder miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arada görüntülü konuşuyor yılda bir iki kere kargolarla hediyeleşiyorsunuz aslında birbirinizi seviyor değer veriyorsunuz
6-7 yıl uzaktan ve hiç görüşemeden devam eder miydiniz?
Ben bi ara engel attım beni özlesin diye sonra geri yazdım ilk başta biraz kızdı ama devam ettik aslında bilerek yaptım beni seviyor mu unuttu mu gibisinden test etmek istedim çok işe yarıyor bu yöntem eğer gidiyorsa hiç sevmemiştir zaten
Devam ediyoruz tabi ki ara sıra ayrıl barış durumları oluyor ama artık daha sakin daha anlayışlı yaklaşıyorum ona bi ara sosyal medyadan kızları takip ediyordu durduramıyordum kıskanıyordum da sonra zamanla bıraktı hatta evlenmeyi düşünüyoruz sürekli birbirimizi aynı evin içerisinde görmek istiyoruz
Çok güzel söyledin mesafeler sevmeye engel değil ne demişler ölüm dışında her şeye çare var umarım siz de hiç ayrılmazsınız ve bu güzel aşkın sonu evlilik olur ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dört yıldır görüşüyoruz altı kere o geldikten gidiyorum şimdi iki hafta sonra
Benim öyle 5 sene oldu ama tam bir işkence ya acı çekmekten helak oldum
Sonra ne oldu görüştünüz mü
Evet buluştuk çok güzeldi hiç eve gitmek istemedim ondan ayrılmak istemedim zaman su gibi akıp geçti
Ne güzel görüşme de olumlu geçmiş o zaman
Devam ettiniz mi bu görüşmeden sonra size daha iyi geldi mi
Ben bi ara engel attım beni özlesin diye sonra geri yazdım ilk başta biraz kızdı ama devam ettik aslında bilerek yaptım beni seviyor mu unuttu mu gibisinden test etmek istedim çok işe yarıyor bu yöntem eğer gidiyorsa hiç sevmemiştir zaten
Aşağıdaki yorumlara aldanma herkes yaşadığı yerde bulamıyor seveceği insanı uzak mesafe ilişkilerinde baya özlem oluşuyor tutkuyla bağlanıyorsun
Engel mi nasıl yani kaç gün?
Bir kaç ay engelledim beni özlesin diye ve cidden çok özlemişti
Peki şu an devam ediyor musunuz yoksa devamını pek de getirmek istemiyorum mesafeler kazanmasın
Aa inanmıyorum peki bunu aranız iyiyken mi yapmıştın ve o bir yerlerden ulaşmaya çalışmadı mı sana 😶 çok zor olmalı sen nasıl dayandın hem
Devam ediyoruz tabi ki ara sıra ayrıl barış durumları oluyor ama artık daha sakin daha anlayışlı yaklaşıyorum ona bi ara sosyal medyadan kızları takip ediyordu durduramıyordum kıskanıyordum da sonra zamanla bıraktı hatta evlenmeyi düşünüyoruz sürekli birbirimizi aynı evin içerisinde görmek istiyoruz
Ulaşmaya çalıştı wp den engelledim telefonla aradı beni
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin o zaman 🌸
Amin bu arada güncellemeni okudum biz de görüntülü konuşuyoruz
Birbirinizden vazgeçmemeniz çok güzel. Mesafeler değil siz kazanın
Çok güzel söyledin mesafeler sevmeye engel değil ne demişler ölüm dışında her şeye çare var umarım siz de hiç ayrılmazsınız ve bu güzel aşkın sonu evlilik olur ❤️
Ona da söyle görmeye gelsin seni insan bazen sarılmak yüzünü görmek doya doya konuşmak istiyor
İnşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ❤️
Gelmek istiyor bakalım ne zaman nasip olacak bize de iyi geleceğini düşünüyorum
Hayırlısı olsun 🙂
Amin teşekkürler 🌸
Sevgililik değil ki o mektup arkadaşı oluyorsun.
Yuh beeee 7 yıl nedir.. uzaktan üreme🤣🤣🤣🤣🤣
Bu süre çok fazla
Peki hiç buluşma olmuyormu
çok zor uzak mesafe ilişkisi
Tövbest
Boş insan işi