Aranızda Diyet Kapımda kullanan var mı? Çok duydum adını da Diyet Kapımda hangi şehirlerde var, nasıl getiriyorlar, fiyatları nedir bunları çok merak ediyorum. Bir de Diyet Kapımda işe yarıyor mu? Siz kullanıp da kilo verdiniz mi veya kilo aldınız mı? Ben kilo vermek için denemek istiyorum.Diyet Kapımda
Henüz Diyet Kapımda kullanmıyorum ama ben de o kadar çok duydum ki adını, Diyet Kapımda hakkında biraz araştırma yaptım ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle, Diyet Kapımda; kilo vermek, kilo almak, dengeli beslenmek, ödem atmak veya detoks yapmak isteyenler için yemek paketleri hazırlayan bir firmadır. 12 adet yemek paket çeşidi var: - Slim Pack (sağlıklı beslenip forma kalmak isteyenler için standart pakettir) - Fit Pack (hem spor hem diyet yapanlar için ideal pakettir) - Cls. Series Detox (klasik detoks serisi olarak geçer, sadece detoks sularından oluşur) - Black Series Detox (prebiyotik ve probiyotik içeriğe sahip detoks sularından oluşur) - Body Pack (vücut geliştiriciler için hazırlanmış pakettir) - Office Pack (ofis çalışanları için hazırlanmış pakettir) - Mother Pack (hamilelik ve doğum sonrası beslenme için hazırlanmış pakettir) - 5Days Pack (5 günlük ürünlerden oluşan diyet ve detoks paketidir) - 21DaysPack (3 hafta boyunca her hafta 3 ayrı paket ile devam eden bir pakettir) - Family Pack (bir çekirdek aileye yetecek günlük beslenme paketidir) - 65+ Pack (65 yaş üzeri sağlıklı insanlara özel hazırlanmış pakettir) - Veggie Pack (Süt ve süt ürünleri tüketebilen vejetaryenler için hazırlanmış pakettir)
Türkiye'de 15 şehirde hizmetler veren ve franchise ile daha da büyüyeceği öngörülen bir yemek firması. Paketlerin ödemesi tek öğün için de yapılabiliyor aylık olarak da yapılabiliyor, bunları seçebiliyorsunuz.
Tabi kilo vermek, kilo almak veya formda kalmak için Diyet Kapımda kullanmaya başlamadan önce mutlaka doktor kontrolü yaptırmanızı, firma hakkında doktora danışmanızı öneririm.
@DiplomalıÖküz Her birinin fiyatı ayrı, hatta özel ayarlar yapılabildiği için fiyatları da ona göre değişiyor ama ortalama olarak günlük 30-50 arasında bir fiyat oluyor aylıklar için. Sporcular için özel olanlar daha pahalı mesela.
Başka ona yakın İzmir'de bir diyet kullanmıştım asla tavsiye etmiyorum. Amacın zayıflamada kesinlikle diyetisyen olmalı, ortalama 300-400 TL gibi bir fiyata 5-6 ay gibi kısa sürede istediğin kiloya geliyorsun. Vücut değerlerin ölçümlenmeden yapılan her şey mantık dışı.
Millette ne para var lan? Aylık bu öğlen yemeğine 1500 civarı veriyolar. Evde yapabilirsin kaba koyup götürebilirsin. Veya işyerinde çıkan yemeğin sadece çorbası salatası ve etinden yiyebilirsin birazcık. Veya bir lokantaya gidip çorba ve ızgara et yiyebilirsin
Para tuzağı Hiç gerek yok Sabah kalkınca Akşam yatmadan önce ılık limonlu su içmeyi alışkanlık getir Akşam 8 den sonra yemek yeme gün içerisinde bolca yürü Sabah kalkınca meyve yemeyi alışkanlık edin 3 ay sonra ideal kilona ulaşacaksın hiç gerek yok bu tür saçma sapan şeylere para vermeye
Şimdi reklamlar sanırım diyet kapım her kapıda 😅😃 nedir yani seni odaya kapatıyorlar sadece bunları mi ye diyorlar hızlı yaşamı kolaylaştırma yolları ama bu diyet için geçerli olacağını sanmıyorum
En İyi Cevaplar